Трејлерот за сезона 3 од The Boys бил репортнат повеќе од 20 милиони пати за мрачна и крвава содржина

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Мрачната и крвава серија од Amazon ни во третата сезона нема да намали со тоа што го прикажува, туку повеќе ќе зголеми, и поради таа причина трејлерот за новата сезона бил репортнат повеќе од 20 милиони пати!

“Everyone’s raving that the Season 3 is ‘deeply unhinged’ and asking ‘what the f-ck did we just watch?”

Billy Butcher

Актерот Jack Quaid кој што во серијата ја има улогата на Hughie Campbell за Variety имаше интересна изјава дека оваа е неговата омилена сезона до сега направена.

„Мислам дека оваа сезона е наша најдобра досега“, изјави Квејд претходно за 3-та сезона. „Очигледно сум многу пристрасен, но тоа е сезона што е уште поизбркана од оние што ги направивме досега. Има многу тие потписи ги измешаа моментите на момчињата. Мислам дека се справуваме со многу нови територии. Мислам дека ги гледате нашите ликови на места што никогаш порано не сте ги виделе. Јас сум многу возбуден што луѓето ќе го видат тоа. Тоа се случува да бидам одличен… Не знам што друго да кажам освен тоа, мислам дека имав најзабавно снимање оваа сезона во споредба со другите бидејќи сите актери. сега и екипата, ние сме само големо, огромно семејство Во овој момент се чувствувам како втора природа, и го сакам. Но, навистина сум горд на она што го направивме и едвај чекам луѓето да го видат тоа.”

Jack Quaid, изјава за Variety

Актери кои што враќаат оваа сезона се Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit и Jensen Ackles.

Премирата на 3тата сезона ќе биде на 3ти јуни 2022 година

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Има околу 221 милион претплатници на Netflix, но само 1,7 милиони всушност се заинтересирани со игрите на услугата за претплата на дневна основа. Да се стави тоа во перспектива, тоа е помалку од еден процент од корисниците.

Според Apptopia (преку CNBC), понудите за игри на Netflix биле преземени само 23,3 милиони пати од навлегувањето на компанијата на овој пазар. Ова може да биде затоа што самите игри не доаѓаат како дел од самата главна апликација Netflix. Наместо тоа, додека игрите се достапни само за претплатниците, сите тие треба да се преземат одделно од продавницата за апликации.

Претходно оваа година беше објавено дека Netflix изгубиле речиси милион претплатници во период од три месеци. Компанијата сè уште бара да ја зголеми својата понуда за игри, а можеби и да донесе уште некои претплатници, со двојно зголемување на сегашната понуда на игри на 50 наслови до крајот на оваа година. Дел од нејзината стратегија да го направи ова вклучува стекнување на нови студија, како што се Next Games (инвеститорот зад мобилниот RPG Stranger Things: Puzzle Tales) и развивачот на Oxenfree Night School.

На друго место во вестите, компанијата објавува ТВ адаптации засновани на бројни франшизи за видео игри. Тука спаѓаат слабо прифатените серии на Resident Evil и претстојното издание на Cyberpunk: Edgerunners.