GG ПОДКАСТ се случува ВО ЖИВО и е намент за играчи и луѓе кои се посветени на гејмингот и гејминг индустријата. Се разговара на долго и широко за одбраните теми, се навлегува во детали, се прават дискусии, дебати и расправии. Гледачите се активно вклучени, поставуваат прашања, одговараат, кажуваат искуства и  разменуваат знаење. Темите се актуелни случувања, игри и вести кои се важни за гејминг заедницата, гејмерски хардвер и конзоли за играње. Турнири и натпревари, саеми и собири за игри, игрите во социјалниот живот, влијанието на игрите врз здравјето, бизнисот и игрите, развивање и програмирање на игри… Се што игрите би можеле да допрат… и пошироко.

Во тек ја возиме осмата сезона и немаме намера да закочиме!

Ова е најсвежата епизода…. другите се веднаш по неа.