GG Подкаст

GG ПОДКАСТ – сезона 9

GG ПОДКАСТ се случува ВО ЖИВО и е намент за играчи и луѓе кои се посветени на гејмингот и гејминг индустријата. Се разговара на долго и широко за одбраните теми, се навлегува во детали, се прават дискусии, дебати и расправии. Гледачите се активно вклучени, поставуваат прашања, одговараат, кажуваат искуства и  разменуваат знаење. Темите се актуелни

Прочитај повеќе
GG Special GG.TV

Ултимативната листа на популарни термини од игрите

Откријте ги дефинициите на некои од најпопуларните зборови, терминологии и фрази од игрите A Aggro – Се однесува на вниманието од непријателите во играта, често поврзано со растојанието на кое непријателот ќе го забележи карактерот на играчот и ќе се вклучи во борба ARPG – Акроним за ‘action role-playing game’, ARPG е поджанр на RPG

Прочитај повеќе
GG.TV

A1 Game Fest

GG.TV A1 GAME FEST

Прочитај повеќе
GG Подкаст

GG ПОДКАСТ – сезона 8

GG ПОДКАСТ се случува ВО ЖИВО и е намент за играчи и луѓе кои се посветени на гејмингот и гејминг индустријата. Се разговара на долго и широко за одбраните теми, се навлегува во детали, се прават дискусии, дебати и расправии. Гледачите се активно вклучени, поставуваат прашања, одговараат, кажуваат искуства и  разменуваат знаење. Темите се актуелни

Прочитај повеќе
GG.TV

Game Weekend

GG.TV GAME WEEKEND

Прочитај повеќе
GG.TV

Турнири

GG.TV ТУРНИРИ

Прочитај повеќе
GG.TV

Интервјуа

GG.TV ИНТЕРВЈУА

Прочитај повеќе
GG Special

Д саундс оф GG

Ikayaro presents Д САУД ОФ GG.MK

Прочитај повеќе