Гејмерите и корисниците кои имаат PlayStation 5 наскоро ќе имаат нова алтернатива на DualSense контролер, сега кога Razer го…
[category_with_bg_color]
PlayStation откри дека ќе објави нов пакет конзоли за PS5 во наредниот месец заедно со лансирањето на God of…
[category_with_bg_color]
По протекувањето во септември, Meta Quest Pro сега е официјално откриен. Со цена од 1499,99 долари, VR хедсетот се…
[category_with_bg_color]
Родителската компанија на Facebook – META, објави оваа недела за време на нивниот најнов настан Meta Connect дека купиле…
[category_with_bg_color]
Гласини сугерираат дека мобилна верзија на Destiny 2 би можела да биде во развој. Прво забележано од The ​​Game…
[category_with_bg_color]
Hideo Kojima најави дека ќе соработува со NASA! Hideo Kojima е едно од највлијателните имиња во гејминг индустријата. Тој…
[category_with_bg_color]
Hideo Kojima објави тизер слика за претстојниот проект. Hideo Kojima е многу мистериозен човек кој сака двосмислен маркетинг. Со…
[category_with_bg_color]
Marvel најави нова соработка со Niantic, производителот на популарната мобилна игра Pokemon Go. На D23 Expo, Marvel и Niantic…
[category_with_bg_color]