GG Подкаст S10E32 - СЕЗОНА 10 ФИНАЛЕ! #ГРАНДЕГИВАВЕЈ НА ГГ.МК

649 прегледи 11 јуни 2024 11:25

10 0

🎁 ГРАНДЕ ГИВАВЕЈ (над 2500€) НА ГГМК! ШтО?! V10.2 🎁

Многу е тешко со зборови да се искажат емоциите кои поминуваат низ нас во моментов бидејќи вечерва ја затвораме и завршуваме нашата 10та сезона! Ретки си проектите кои што успеале толку години во Македонија! Посебно проекти кои што се целосно направени и промовирани на интернет!

За ГГ.МК Подкаст да постои 10 сезони и да продолжи во иднина, задолжни бевте најмногу вие драги гледачите! Вие сте луѓето кои што секој ден ни давате мотивација да продолжуваме со ова и активно да го правиме! И поради таа причина како и секоја година, ние враќаме со прекрасни награди за сите вас!

Дојдете вечерва во 21:00h да направиме историја! 🎮 🇲🇰

Coca-Cola Indium Play SETEC, se od tehnika А1 Македонија Neksio MKhost IT.mk Furious Avocado

#GGMKPodcast #ГГМКПодкаст #Подкаст #GGMК
...

GG Подкаст S10E32 - СЕЗОНА 10 ФИНАЛЕ! #ГРАНДЕГИВАВЕЈ НА ГГ.МК

649 прегледи 11 јуни 2024 11:25

10 0

🎁 ГРАНДЕ ГИВАВЕЈ (над 2500€) НА ГГМК! ШтО?! V10.2 🎁

Многу е тешко со зборови да се искажат емоциите кои поминуваат низ нас во моментов бидејќи вечерва ја затвораме и завршуваме нашата 10та сезона! Ретки си проектите кои што успеале толку години во Македонија! Посебно проекти кои што се целосно направени и промовирани на интернет!

За ГГ.МК Подкаст да постои 10 сезони и да продолжи во иднина, задолжни бевте најмногу вие драги гледачите! Вие сте луѓето кои што секој ден ни давате мотивација да продолжуваме со ова и активно да го правиме! И поради таа причина како и секоја година, ние враќаме со прекрасни награди за сите вас!

Дојдете вечерва во 21:00h да направиме историја! 🎮 🇲🇰

Coca-Cola Indium Play SETEC, se od tehnika А1 Македонија Neksio MKhost IT.mk Furious Avocado

#GGMKPodcast #ГГМКПодкаст #Подкаст #GGMК
...

GG Подкаст S10E32 - СЕЗОНА 10 ФИНАЛЕ! #ГРАНДЕГИВАВЕЈ НА ГГ.МК

649 прегледи 11 јуни 2024 11:25

10 0

🎁 ГРАНДЕ ГИВАВЕЈ (над 2500€) НА ГГМК! ШтО?! V10.2 🎁

Многу е тешко со зборови да се искажат емоциите кои поминуваат низ нас во моментов бидејќи вечерва ја затвораме и завршуваме нашата 10та сезона! Ретки си проектите кои што успеале толку години во Македонија! Посебно проекти кои што се целосно направени и промовирани на интернет!

За ГГ.МК Подкаст да постои 10 сезони и да продолжи во иднина, задолжни бевте најмногу вие драги гледачите! Вие сте луѓето кои што секој ден ни давате мотивација да продолжуваме со ова и активно да го правиме! И поради таа причина како и секоја година, ние враќаме со прекрасни награди за сите вас!

Дојдете вечерва во 21:00h да направиме историја! 🎮 🇲🇰

Coca-Cola Indium Play SETEC, se od tehnika А1 Македонија Neksio MKhost IT.mk Furious Avocado

#GGMKPodcast #ГГМКПодкаст #Подкаст #GGMК
...

Колумна

Поставен е нов рекорд на гледаност на Twitch и нема врска со гејминг туку со

До 2021 година, Twitch беше платформата на која најголемата гледаност (мерено според бројот на истовремени гледачи) имаа содржини поврзани со.

Прочитај повеќе
Колумна

Глобалниот приход од игрите ќе достигне $300 милијарди во наредните три години

Не е голема тајна дека индустријата за игри полека станува, и веќе е, крава која што може да се молзи.

Прочитај повеќе
Колумна

ОФИЦИЈАЛНО: Од 2025 во Саудиска Арабија започнуваат првите Олимписки Игри во Е-Спорт

Штотуку беше објавено дека Саудиска Арабија ќе стане земјата каде што ќе се прават Олимписките Игри во Е-Спорт од 2025.

Прочитај повеќе
Хардвер

Можете да ја играте DOOM на секс играчка благодарение на некој луд фан

Овој пат некој го порташе класичниот и сакан шутер – кој може да се репродуцира на речиси секој уред –.

Прочитај повеќе
Xbox

Мајкрософт ќе ја зголеми претплатата на XBOX Game Pass за 25%

По неколкумесечни гласини и шпекулации, Мајкрософт официјално ги зголемува цените на своите Xbox Game Pass претлати. Зголемувањето на цената се.

Прочитај повеќе
Nintendo

Омилената игра на Danny Trejo е Animal Crossing: New Horizons

Неодамна, гејмерите го прославуваа Националниот ден на видео игрите, и со тоа се направи кампањата на социјалните мрежи каде што.

Прочитај повеќе
Новости

Shadow of the Erdtree е помината со подлога за танцување

MissMikkaa повторно направи едно легенарно испишување на историја, победувајќи ја Shadow of the Erdtree експанзијата на подлогата за танцување, а.

Прочитај повеќе
Поп-култура

На 13 јули ќе се одржи првиот JRPG Quest во BASE42

Организацијата за промоција на источноазиски култури во Македонија, ПАГОДА во соработка со медиумот за филмови и серии, стрипови и поп.

Прочитај повеќе
Новости

EA FC 25 пристигнува на 27ми септември

Датумот на објавување на EA FC 25, вториот фудбалски наслов од EA Sports по истекот на лиценцата на ФИФА, протече.

Прочитај повеќе
Новости

Ubisoft повторно прават потези за ставање NFT во игри

Ubisoft соработува со Double Jump Tokyo за да го „забрзаат“ глобалното усвојување на ВЕБ 3 игри, користејќи целосно нова платформа.

Прочитај повеќе
GG ЛОВЦИ НА ТРОФЕИ

покажете го пленот

GG.TV

GG LFM

W00t w00t? GG ис лукинг фор мор!​
Стани дел од тимот на GG.MK!

GG ЛОВЦИ НА ТРОФЕИ

покажете го пленот

Претплати се на нашата мејлинг листа

Нема спам, нема замарање!
Само гејминг!

Претплати се на нашата мејлинг листа

Нема спам, нема замарање!
Само гејминг!