GG LFM

W00t w00t? GG ис лукинг фор мор!

Уште од самиот почеток идејата на GGTV е да порасне во независен интернет канал кој ќе има all-around содржина поврзана со гејминг. Новости, рецензии, плејтруа, типс&трикс, хардвер, гаџети, саеми и турнири… СÈ!
Во претходните 8 години привилегијата да дискутираме за игри љубоморно си ја чувавме за нас, но со веќе зрелата гејминг заедница во Македонија, сметаме дека сега е моментот да ги отвориме… ПОРТИТЕ НА ТАВЕРНАТА (со длабок глас)…

Па така доколку сакате:

на право место сте.

Напишете или снимете рецензија за игра или хардвер и доколку се вклопувате во нашиот стил со ваша дозвола ЌЕ ЈА ОБЈАВИМЕ на сајт и ЌЕ ДОЈДЕТЕ ВО ЕМИСИЈА заедно со нас ДА ЈА ПРОДИСКУТИРАТЕ.



Прикачете го документот (doc, docx, jpg, pdf, png)
Во октомври 2020 година, Netflix објави дека се здружува со Ubisoft за да направи адаптација на играна серија за…
Еден од најпознатите креатори на видео игри во изминативе децении – Hideo Kojima фрли повеќе светлина врз неговите планови…
Amazon Studios официјално потврди дека ги има глобалните права за изградба на филмски универзум на Warhammer 40K, а извршниот…
Актерот од God of War Ragnarok –Christopher Judge, кој го дава гласот и глумата на Kratos во игрите сега…