Гранде гивавеј на ГГМКУчествуваат и тие што не се од СК Тастатури и мауси имаме на килоЌе дадеме и…
Како да купите игри, PS+ или други додатоци преку вашата PlayStation конзола (или веб страна) на официјалниот PlayStation Store,…
Мала егзибивија од моја страна за да се смени скинот на конзолата. Убеден бев дека црна изгледа подобро и……
Благодарност на @playstation и @playstationmacedonia за довербата и честа да го добијам PlayStation 5ката дури 20 дена пред официјалното…
Фондот за јавни инвестиции на Саудиска Арабија, кој што е дупка без дно но полна со пари, чија задача…
Warframe (2) ќе биде Souls игра? Или воопшто нема да е побрзана со Warframe Warframe е на пазарот веќе…
Remedy Entertainment во последно време имаат полни раце работа. Заедно со Alan Wake 2 работат на преработки на првите…
Marvel Cinematic Universe ќе стане сензационален, бидејќи првиот трејлер за She-Hulk официјално пристигна. Студиото Марвел ги изненади фановите денес…