Рецензии
NinjaMonkey

Forspoken – Рецензија

На девелоперите од Luminous Productions ова не им е прва игра што некогаш ја прават, всушност им е втора, и уште одма мора да се

Рецензии
NinjaMonkey

One Piece Odyssey – Рецензија

Како еден од најголемите фанови на One Piece, Шоунен приказна која што ја сметам како дел од животот без кој не можам да живеам, премногу

Автор

NinjaMonkey
Нема подобар лик со катана од Sephiroth Во 25те години откако Final Fantasy VII првично ги красеше PlayStation ширум светот, оваа монументалена RPG игра, или да ја кажеме франшиза, собра наследство што го имаат неколку други игри и соодветно…

Автор

NinjaMonkey
Сите може да се сложиме дека до одреден степен во денешно време да правиш хорор игра е потешко одколку да правиш некој голем ААА хит кој што би можел да се бори за игра на годината и многу други…

Автор

NinjaMonkey
EVIL NEVER SLEEPS… BUT IT BLEEDS Кој би рекол дека фраерите од Полска – Flying Wild Hog и фраерите од Франција Focus Entertainment можат да земат концепт како што е Van Helsing, да го комбинираат со еден од најмрачните…

Автор

NinjaMonkey
Не сме сигурни дали ние како фанови и играчи или луѓето од Sony Santa Monica повеќе се имаат прашувано како да направат директно продолжение на една од најдобрите игри на сите времиња, и продолжението да е подобро!? Иако сме…
The Last of Us Part 1 е одложена и повеќе нема да го дочекува првичното објавување на 3ти март….
PC
Оваа недела беше објавено ново ажурирање за Cyberpunk 2077 каде беа додадени неколку нови функции во играта за играње…
PC
Актерот од Marvel’s Spider-Man 2 – Tony Todd, оваа недела уште еднаш се огласи на Twitter за да го…
Gears of War 6 е наводно во изработка, но кога најголемиот член од тимот излегува и кажува дека се…