Има шанса да го видиме John Cena во улога на Link во играниот филм The Legend of Zelda

John Cena веројатно прави многу добар тизер дека ќе ја има главната улога на Link во играниот филм The Legend of Zelda! Откако кечерот кој стана актер објави слика без контекст на Линк од оригиналната игра за NES од 1986 година на својот Инстаграм. Фановите веднаш почнаа да трчаат со сугестија дека Цена може да се појави во филмот кој го развива Sony.

За да биде појасно, Cena најверојатно прави голема шала овде. Ако се движите низ неговиот профил, тој често објавува случајни слики без контекст (вклучувајќи слики од други видео игри). Неговата биографија дури вели „Овие слики ќе бидат објавени без објаснување, за ваше толкување“. Но, ако размислите за тоа, Cena на крајот да биде дел од филм за Nintendo не е толку тешко да се види, шансите се големи.

Филмот The Super Mario Bros. покажува дека компанијата е повеќе од подготвена да се потпре на добро познатите холивудски А-листа актери како Крис Прат и Сет Роген. Cena, во најмала рака, веројатно би вложил повеќе труд за каква било улога во оваа хипотетичка ситуација отколку тие. Предлозите од фановите почнаа да се појавуваат по објавата на Цена и вклучија неколку прилично инспирирани избори, како што е Himbo King Groose од Skyward Sword’s.

МАРКЕТИНГ

About The Author

Според новиот извештај на Dealabs, доверливиот протекувач billbil-kun тврди дека God of War Ragnarök наскоро ќе добие најава за PC.

Извештајот проценува дека верзијата за компјутер ќе биде „објавена некаде во мај 2024 година“, лабаво преведена. Се додава дека најавата би можела да пристигне за време на новата изложба на PlayStation, која, исто така, веројатно доаѓа овој месец.

Dealabs, исто така, споменува дека не може да го потврди датумот на објавување за PC верзијата на God of War Ragnarök, иако го истакнува датумот на лансирање на оригиналот во 2022 година.

God of War Ragnarök е еден од најценетите ексклузивни наслови на PlayStation. Сепак, PlayStation ќе ја објави Ghost of Tsushima Director’s Cut за ПЦ следната недела на 16 мај. Значи, постои преседан за слични планови.

И покрај некои измешани чувства за PSN, новата верзија за компјутер на Ghost of Tsushima изненадувачки ќе ги вклучи и трофеите на PlayStation и преклопот. Не е јасно дали овие карактеристики на компјутер ќе се прошират на наслов како God of War Ragnarök.

Billbil-kun успешно објави различни вести од индустријата и други неизбежни најави. Ова ги вклучува тврдењата за Death Stranding 2 од јануари 2024 година. Набргу потоа, Death Stranding 2 доби нов трејлер за приказната.

Значи, многу е веројатно дека доаѓа најавата за God of War Ragnarök. Сепак, ништо не е потврдено, а PlayStation се уште официјално не се закачи или откри ништо.