Хенри Кавил емотивно се збогува со улогата на Гералт

Третата сезона на Witcher е последната сезона на Хенри Кавил играјќи го Гералт од Ривија. Зошто Кавил заминува, допрва треба да се открие. Шпекулациите сугерираат дека тоа е поврзано со обидот на Кавил да ја врати улогата на Супермен. Во меѓувреме, гласините сугерираат дека тоа е резултат на зголемената тензија помеѓу Кавил и презентерите на адаптацијата околу насоката на ТВ-шоуто и колку далеку се оддалечува од изворниот материјал. Како и да е, Кавил заминува и за време на Netflix Tudum, му беше дадена можност да се збогува со фановите и со неговите колеги.

Кавил е познат по својот екстремен професионализам, па не е изненадување што немаше огномет. Наместо тоа, Кавил ја искористи можноста во голема мера да разговара со своите колеги во прилично кратко, но емотивно збогум.

“I really feel the love and I love you guys too and it’s so wonderful to be here, but I’m going to talk about what it was like filming my final, and I actually just want to talk about my co-stars here, because once again it was such a pleasure and an honour to be working with you guys,” said Cavill. “You guys bring so much nuance and detail to these characters, which are often at risk of being oversimplified, and what you guys have done with the characters has involved work, care, and effort, and believe me working with you guys was the biggest pleasure. So, just want to say I’m gonna miss you. I’m gonna miss you very much.”

Кавил го заврши говорот со тоа што им се заблагодари на своите соиграчи во целата оваа приказна, а потоа и на обожавателите. Ако не сте го гледале видеото, Кавил е забележливо малку емотивен за време на збогувањето, што има смисла бидејќи тој е голем обожавател на The Witcher и очајно сакаше да ја добие улогата. Нема шанси да замисли дека ќе заврши вака.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

Sony ја најавија Horizon Forbidden West: Complete Edition за PlayStation 5 и прситигнува следниот месец на PS5, а за PC на почетокот на следната година. Ова издание на најновите авантури на Aloy ја вклучува основната игра и DLC Burning Shores, заедно со избор на додатоци.

На PlayStation 5, комплетното издание доаѓа на 6-ти октомври со цена од 60 долари. Комплетното издание потоа ќе биде достапно за играчите на PC преку Steam и Epic Game Store некаде на почетокот на 2024 година.

На PS5 изданието, Horizon Forbidden West: Complete Edition ќе го содржи следново:

  • Horizon Forbidden West for PS5
  • Burning Shores DLC for PS5
  • Digital soundtrack
  • Digital art book
  • Horizon Zero Dawn Vol. 1: The Sunhawk digital comic book (Available in English, German, Brazilian Portuguese and Japanese)
  • In-game items: Extras in Photo Mode (special pose and face paint)
  • In-game items unlocked via story progression: Carja Behemoth Elite outfit, Carja Behemoth Short Bow, Nora Thunder Elite outfit, Nora Thunder Sling, Apex Clawstrider Machine Strike piece, Resources pack

Што се однесува до иднината на серијалот, претходно оваа година Guerrilla потврди дека „ќе го продолжи Horizon уште долго време“. Ова ќе ја вклучи претстојната адаптација на Netflix, нејзиниот нов онлајн проект фокусиран на соработка и трета игра фокусирана на Aloy. Дополнително, се шпекулира дека студиото работи и на ремастер на Zero Dawn.