Apex Legends Mobile добива потенцијална дата и Pre-Registration опцијата е отворена

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Пред само некое време Apex Legends Mobile започна да излегува во живо во одредени региони, но ова лето, многу повеќе луѓе ќе можат да ја играат новата мобилна верзија на познатата Battle Royale игра. Electronic Arts оваа недела објави дека има намера да има “целосно ласнирање ова лето” со отворени предрегистрации за оние кои сакаат да продолжат и да се пријават за можност да играат кога играта ќе биде достапна. Тие пријавувања се достапни само за платформата Google Play во моментов, но сепак Electronic Arts изјави дека наскоро ќе има опција и за iOS системи.

Трејлерот подлу беше објавен оваа недела заедно со ажуриранта страница за Apex Legends Mobile која ги вклучува најновите инфромации за издавање, можностите за предрегистрација и многу повеќе. За оние кои го следат заедно со Apex Legends Mobile откако беше најавена играта и во текот на нејзините различни тестови, голем дел од инфромациите таму можеби веќе се познати.

Сепак, некои нови инфромации вклучуваат можности за награди за оние што ќе се регистрираат однапред. Наградите за предрегистрација се прилично популарен тренд а мобилните игри да привлечат интерес пред да започнат игрите, а истото се случува со Apex Legends Mobile

Apex Legends е целосно за славење на својата заедница и наградување на вашата посветеност. Колку повеќе, толку подобро – буквално! Како што ги погодуваме целите за предрегистрација, ќе нудиме се поголеми и поголеми награди на играчите кои ќе се приклучат на мобилната игра. поканете ги вашите пријатели однапред да се регистираат кај вас и подгответе се да се собереме преи ланисрањето!

Сајтот на Apex Legends Mobile

Во моментот за играта се пререгистирани околу 8 милиони играчи што сакаат да играат Apex Legends Mobile што значи дека веќе ги заработиле речиси сите нагрдари наведени на страницата. Тие вклучуваат значка на основачот, рамка за банер и поза за банер за Bloodhound и епски скин за R-99. Последната награда што треба да се заработи е Epic Bloodhound скин достапен на 10.000.000 предрегистирани, иако со тоа колку брзо се акумулира регистрираната, не би било неочекувано да се додадат повеќе награди во иднина. Бројачот се ажурира на секои седум дена, така што веројатно е веќе далеку понапред од она што моментално се чита.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Обожавателите често се фрустрирани за должината на времето помеѓу играта и нејзиното продолжение, но на некои наслови им треба многу подолго за да се објават од другите. Земете ја Beyond Good & Evil 2 за пример; првиот трејлер на играта од Ubisoft беше објавен пред повеќе од 5.200 дена. Како што истакнува Brendan Sinclair од GamesIndustry.biz, тоа е значително подолго од 5.156 дена што го одвојуваа објавувањето на Duke Nukem Forever во 1997 година и неговото објавување во 2011 година. „најдолг период на развој на видео игра“.

Sinclair ја истакна должината на времето во твит, што може да се најде вградено подолу.

Додека некои Твитерџии се спротивставија на споредбата, Sinclair продолжи да изјави дека таа всушност е соодветна; верзијата на Duke Nukem Forever што беше објавена беше сосема поинаква од онаа во развој во 90-тите. Слично на тоа, Beyond Good & Evil 2 сигурно е далеку од играта која Ubisoft прв ја откри. И двата титули, исто така, видоа дека развојот започнува и запира многу пати додека насоката на секоја игра се менуваше. Тоа не е невидено во индустријата за видео игри, но неколку други игри забележале вакви доцнења!

Во овој момент, навистина е тешко да се замисли како може да изгледа Beyond Good & Evil 2 кога ќе излезе. Поминаа речиси две децении откако беше објавена првата игра, а оттогаш индустријата доста се промени. Beyond Good & Evil едвај беше голем продавач кога беше објавен во 2003 година, но љубителите на првата игра ќе сакаат да видат некои опипливи врски помеѓу двата наслови. Да се ​​направи нешто што ќе ја привлече публиката ново и старо е секогаш предизвик за продолжение, и тоа можеби е причината поради која на Ubisoft му требаше толку долго за да се случи Beyond Good & Evil 2. Играта моментално нема датум на издавање или каков било прозорец за издавање, така што фановите само ќе треба да продолжат да чекаат и да се надеваат на најдоброто!