PC

F2P шутер мултиплејерот CROWZ е сега достапна во Early Access

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Издавачот Thumbage и развивачот RoyalCrow објавија дека нивниот стрелец за бесплатна игра Crowz сега е достапен преку ран пристап. Crowz е тимски мултиплеер шутер од трето лице кој моментално има два режима за играње. Првиот насловен „Blood Zone“ е стрелец Capture the Point каде играчите се борат против клучните локации распоредени на голема мапа, користејќи оптоварување, возила и тимска стратегија за победа.

Вториот режим на игра се нарекува „Squad Operation“, ова е режим на Battle Royale каде тимови од четворица ја ограбуваат и пукаат низ мапата на островот барајќи и копаат локации со ресурси „Q-on“.

Еве нов трејлер:

Еве го прегледот на програмерите за играта:

CROWZ

CROWZ is a multiplayer game where players engage in battles as a mercenary called CROW.

To survive as a hired soldier for the powerful nations, players either compete and accomplish the missions in a squad or experience major combats between factions in a disputed territory.

Background

Countless meteorites fell all over the world one day, spurring endless conflicts between powerful nations to secure rare resources named Q-on.
Mercenaries are hired for the sake of nations, and people start to call them the “CROWZ”.

GAME FEATURES

Squad Operation:

A mercenary squad is dispatched to the mission of securing Q-on in an open-world map. However, they are not the only one who are looking for the resources. They must overcome various deadly factors – conflicts with other hired soldiers, devastating environment with fallen meteorites, and side effects of forbidden drugs – and cooperation will be the key to completing the mission.

Blood Zone

CROWZ, hired by powerful nations, are to be formed in a large troop and secure the Q-on extraction sites in the fields of conflict.
Although seen as cold-hearted, these merciless soldiers thirsting for coins are divided into two factions and engage in a massive battlefield to obtain the resources.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Втората сезона на Overwatch 2 ќе започне следната недела на 6ти декември! Ажурирањето на сезоната носи нов херој во играта заедно со нова мапа, Battle Pass, празнична козметика и многу повеќе…

Оваа вест доаѓа преку новиот трејлер за 2та сезона на Overwatch 2, објавен денеска, кој можете да го погледнете подолу, заедно со нов блог пост од Blizzard. Во трејлерот, го гледаме новиот херој кој се приклучува на списокот на херои – Ramattra како и новата експорт Shambali мапа која влегува во редовната ротација на играта заедно со досегашните. Исто така го гледаме новиот Mythic скин на Junker Queen достапен во новиот Battle Pass како и поглед на некои од празничните скинови од претстојните празнични настани.

With a new season comes a new map pool. Along with our newest map, Shambali Monastery, players can anticipate the return of a fan-favorite, Rialto, and the most epic place on earth, Blizzard World. We’ll be visiting Oasis and Nepal at different times of the day and rotating out Hollywood and Watchpoint: Gibraltar. As a reminder, all off-rotation maps will continue to be available in custom games.” 

Blizzard

Blizzard вели дека темата на 2-та сезона е грчката митологија, што објаснува зошто митските скинови од Battle Pass е Zeus Junker Queen. Овој скин ќе вклучува нови прилагодувања, модели на оружја, гласовни линии и специјални ефекти. Легендарниот скин на Poseidon Ramattra и Легендарниот скин од Hades Pharah може да се заработи и со квестови.

“These heroes and several others will be imbued with awesome god-like powers in our new Battle for Olympus game mode. This new limited-time event will start on January 5 and last until January 19.”

Blizzard

Blizzard исто така враќа два празнични настани: Winter Wonderland and Lunar New Year. Секој настан оваа сезона, вклучувајќи ја и битката за Олимп, ќе има скин како награда што можете да се заработи со играње и исполнување предизвици. Можете исто така да заработите помали работи од сезона 2 со гледање стримери на Overwatch 2 на Twitch.

Сезона 2, исто така, носи неколку промени во рамнотежата на Overwatch 2. Blizzard вели дека се фокусира на масакрирањето на Sojourn’s Rail Gun на растојание за сезона 2, во обид да ги поттикне играчите да ја „искористат големата мобилност на Sojourn за да го затворат растојанието за повеќе да има уништувања”. Doomfist добива „значајни промени кои подобро ја поддржуваат неговата улога како Tank на тимот, додека сè уште го одржува јадрото на стилот на игра на неговиот идентитет на херој“. Севкупно, Blizzard вели дека може да очекувате прилагодувања за Ana, Bastion, Junker Queen, Kiriko, Mercy и Symmetra кога ажурирањето на сезона 2 ќе биде објавено на 6 декември.