Следната авантура на Sea of Thieves е смело спасување на морската тврдина

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Следната авантура на Sea of Thieves започнува во четврток, а таа ги задолжува пиратите со цел да ги спасат сиромашните жители на Golden Sands Outpost. Авантурите се релативно нов додаток на Sea of Thieves; овие наративни настани со ограничено време имаат за цел да додадат чувство на живост во светот. Дури и ако играчите не беа таму за првата авантура, тие можат да се означат за оваа.

Rare објави краток филмски трејлер, кој на фановите им дава интересни импликации за џвакање. Дознаваме дека жителите на Golden Sands Outpost се чуваат во една од новите морски тврдини на играта, кои се сложени камени структури кои се издигнуваат од океанот и се полни со богатство и богатство. Ќе мораме повторно да се заплеткаме со капетанот Флејмхарт, како и со сенишните шпански морнари, за да ги вратиме дома.

Изгледа дека Forts of the Forgotten содржи некои големи навики за обожавателите на Sea of Thieves да ги разгледаат. Поставката на Sea of Thieves е надвор од нашиот вообичаен свет, фантастично место каде што потенцијалните пирати и авантуристи пловат за да ја бараат својата среќа. Офицерите на шпанската флота да се наоколу е многу интересно, дури и ако се духови.

Forts of the Forgotten започнува на 24 март и трае до 7 април. Морските тврдини ќе останат во игра, но спасувањето и спарингот на Golden Sands со Captain Flameheart ќе бидат настан со ограничено време. Тоа е интригантен формат за приказни, и веројатно ќе видиме како прераснува во нешто поелаборирано со последователни рати.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

PlayStation претстави нов трејлер пред објавувањето на God of War Ragnarök.

Овој трејлер, насловен Myths of Midgard, нуди кратко резиме на епот на God of War од 2018 година. Во него глуми Felicia Day, додека таа ја раскажува досегашната приказна за Кратос и Атреус. Во текот на прераскажувањето, кое изобилува со навистина прекрасни уметнички дела, има и мали „изненадувања“ од Мимир што го знае сето тоа.

Има и нов блог за PlayStation кој ја детализира приказната, иако се разбира сето тоа завршува пред да започне Рагнарок. God of War Ragnarök треба да излезе во среда, 9-ти ноември и за PlayStation 4 и PS5.

Пред ова издание, Sony ги детализираше различните изданија што играчите ќе можат да ги добијат. Ова го вклучува и Jotnar Edition, чија цена е 230 долари. За ова, ќе добиете многу фенси физички предмети и дигитален код за играта – но без диск. Како што, за жал, стана норма, сепак, веќе го искористуваат ентузијазмот на обожавателите за серијата God of War, со ограничено издание на верзии на God of War Ragnarök кои се појавуваат на сајтови како што е eBay за повеќе од двојно повисока цена од малопродажбата.