Marvel’s Spider-Man 2 Пристигнува во Септември

Изгледа дека еден значаен актер кој треба да се појави во Marvel’s Spider-Man 2 можеби штотуку го прикажа претстојниот месец на објавување на продолжението на играта за PlayStation 5. Во моментов, и PlayStation и развивачот Insomniac Games се обврзаа само да го објават Spider-Man 2 во одреден момент во текот на есента 2023 година. И иако се чинеше веројатно дека повеќе информации за насловот ќе има наскоро, можеби…

Врз основа на новиот твит од Tony Todd, кој треба да го дава гласот на Venom во Marvel’s Spider-Man 2, играта за PS5 е на пат да биде објавена во септември 2023 година… Големата промоција ќе започне во август, што потоа ќе доведе до објавување на самата игра следниот месец. Повеќе детали за оваа ситуација не беа дадени од Todd, но ова е најдефинитивната информација што ја слушнавме за проектот од секој што е вклучен во него.

Looks like September!” Todd изјави како одговор на еден фан кој изрази возбуда за Marvel’s Spider-Man 2. „Massive publicity coming in August. Commercials start dropping in August so I’m told. Hold on to your… and hold [your] breath! Gonna be necessary.“.

Ако овој месец на објавување за Marvel’s Spider-Man 2 е точен, тогаш е разумно дека PlayStation и Insomniac Games ќе почнат да споделуваат повеќе детали неверојатно наскоро. Во овој момент, сè што видовме од Spider-Man 2 е трејлерот за играта, кој првпат беше прикажан во 2021 година. Оттогаш, не се појавија никакви дополнителни снимки, што доведе до тоа фановите да станат прилично лути. . Дали септември 2023 година ќе стане официјален прозорец за лансирање на Marvel’s Spider-Man 2 или не, останува да се види, но ако тоа се случи, тогаш играта ќе оди „пет до пети“ со Starfield на Xbox, кој исто така е подготвен да излезе во овој месец.

МАРКЕТИНГ

About The Author

IKEA штотуку го претстави BRÄNNBOLL, целосно нова колекција на мебел наменета за гејмерите. Ова е разновиден опсег кој вклучува дваесет нови видови на мебел, од кои сите се дизајнирани да ги поддржуваат гејмерите на различни начини. Претежно е центрирано околу столици, но има и решенија за складирање, корпи, маси и странични маси кои влегуваат во колекцијата.

Гејмингот стана мејнстрим за сите

Во блог пост објавен на веб-страницата на IKEA, беше наведена основната желба за палетата BRÄNNBOLL:

With BRÄNNBOLL, we are embracing the idea that gaming is for everyone and belongs everywhere in the home. It’s about making it simple for people to create spaces that adapt to gaming, living, and everything in between. We hope this collection will encourage friends and families to engage together, bringing joy and connection through shared gaming experiences.

Во колекцијата BRÄNNBOLL има неколку врвни предмети, вклучително и тепихче, но и подлога за маус, но поголемиот дел од комплетот е составен од предмети за мебел. Со оглед на тоа што е дизајниран да се издвојува од елементите на „традиционалниот дизајн на игри“ што ги знаеме толку добро, BRÄNNBOLL, на почетокот, не е најочигледниот опсег за гејмерите. Се вели дека може да се пофали со „разигран, уникатен изглед“ кој може – понекогаш – „физички да го ангажира играчот“.