Филмот „Ghost of Tsushima“ можеби ќе биде црно-бел! Адаптациите на видео игри се многу контроверзна тема периодов. Најдолго време,…
Изгледа дека еден значаен актер кој треба да се појави во Marvel’s Spider-Man 2 можеби штотуку го прикажа претстојниот…
Повторно е тоа време од годината, Sony повторно направи State of Play во 2023 година. Иако прикажа многу инди-игри…
Гигантите од PlayStation на нивниот Блог објавија многу интересен игран трејлер кој го носи името “Live from PS5” каде…
Издавачот Ubisoft и развивачот Ubisoft Blue Byte објавија датум за кога треба да ја добиеме Anno 1800 на конзоли….
Guerrilla Games работат на следната Horizon игра која ќе биде онлајн проект поставен во универзумот Horizon. Развивачите на PlayStation…
God of War Ragnarök е ужасно погодена со бран на негативни критики од корисниците по едно од најуспешните лансирања…
Актерот од God of War Ragnarok –Christopher Judge, кој го дава гласот и глумата на Kratos во игрите сега…
Иако се претпоставуваше дека God of War Ragnarok ќе биде огромен успех за PlayStation за затворање на 2022 година,…
Повеќето луѓе знаат дека сè што ќе му застане на патот на големиот и веќе стариот Kratos нема да…