Street Fighter V го добива последниот голем Update

Последното големо ажурирање за Street Fighter V е најавено за 29-ти март. Според долгонајавуваниот план за игри на Capcom, ова ажурирање наречено „Definitive update“ ја носи најновата колекција на промени во балансот на карактерите и нивните потези.

Според Capcom, надвор од балансирање, ова ажурирање носи филтер за засенчување ќелии и филтер за пиксели и неколку нови ремикси на песни од играта. Трејлерот за ова ажурирање прикажува некои големи промени во познатите потези на ликовите, при што Ryu добива најголемо внимание. Искусните и лојални играчи на Street Fighter V веќе ќе ги видат апликациите поврзани со V-Skill потезите и V-активирањето на Ryu од самата трејлер. Но тие детали им оставаме да ги видат во трејлерот кој Capcom го објави и накратко ги претстави сите новитети.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

Штотуку беше потврдено кој ќе го игра најголемиот дел од групата пријатели на Аби во The Last of Us за втората сезона која треба да ја видиме во 2025 година. Во моментов, снимањето за сезоната е започнато и најголемите улоги кои се снимаат моментално се со Педро Паскал и Бела Ремзи. Последни информации што знаеме за сниањето е дека се одвива во Канада. Денес, ликовите на Мани, Мел, Овен и Нора беа потврдени дека се избрани.

Ако сте ја играле The Last of Us Part II, ќе знаете точно кои се Нора, Мани, Овен и Мел. Тие играат прилично важни споредни улоги во играта од 2020 година, иако нивното место во втората сезона од серијата допрва треба да се преполни.

Еве го неодамна откриениот кастинг:

  • Manny – Danny Ramirez (Top Gun: Maverick)
  • Mel – Ariela Barer (Marvel’s Runaways)
  • Nora – Tati Gabrielle (Uncharted)
  • Owen – Spencer Lord (Riverdale)