Играч открил UFO во Gran Turismo 7

Играч на Gran Turismo 7 открил постоење на вонземјани во тркачката сцена. Ова е малку инзненадување, бидејќи Gran Turismo 7 е еден од најдеталните и најреалните тркачки симулатори некогаш направени. Gran Turismo 7 доби одлични критики за неговата тесна игра, живописна графика и импресивен напредок од неговиот претходник, но не остана имун на контроверзии. По ланисрањето на играта, играчите открија дека креаторот Polyphony Digital имплементирал некои најверојатно скапи микротрансакции. Играчите изјавија дека биле уште поскапи од они во претходниот запис, што предизвика многумина да се вознемират. Сепак, тоа не ги спречи некои да го ценат вниманието на деталите во играта.

Твитерџијата “taiG_typeRS” открил НЛО во Gran Turismo 7. Малку е тешко да се забележи на видеото, но НЛО леби во воздухор пред да левитира нагоре и да одлета од тркачката патека. За оние кои се скептични за снимката, сликата докажува дека не е само грешк или некој друг предмет, туку е соодветна старо-школска чинија. За жал, нема мали зелени човечиња видливи во НЛО, но се чиди дека сугерира дека дури и вонземјаните уживаат во трката. Или можеби ги шпионираат луѓето за да видат колку брзо може да оди нивната технологија. Се чини крајно малку веројатно дека вонземјаните ќе се појават во Gran Turismo 7, тоа тоа е забавен начин да размрдате некои трки и да сфатите дека играта не е премногу самосериозна.

Како и да е, играта е направена со многу љубов, некои избори ги налутија играчите. Gran Turismo 7 во голема мера не можеше да се игра 30 часа претходно оваа недела, откако Polyphony ги извади серверите на играта офлајн заради одржување. Во тоа време, развивачот изјави дека треба да го реши проблемот со најновото ажурирање за играта, но не го прецизираше проблемот. Со часови, играчите беа оставени во темнина и можеа да играат само аркаден режим. Проблемот оттогаш е решеин и програмерот се извини…

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

Штотуку беше потврдено кој ќе го игра најголемиот дел од групата пријатели на Аби во The Last of Us за втората сезона која треба да ја видиме во 2025 година. Во моментов, снимањето за сезоната е започнато и најголемите улоги кои се снимаат моментално се со Педро Паскал и Бела Ремзи. Последни информации што знаеме за сниањето е дека се одвива во Канада. Денес, ликовите на Мани, Мел, Овен и Нора беа потврдени дека се избрани.

Ако сте ја играле The Last of Us Part II, ќе знаете точно кои се Нора, Мани, Овен и Мел. Тие играат прилично важни споредни улоги во играта од 2020 година, иако нивното место во втората сезона од серијата допрва треба да се преполни.

Еве го неодамна откриениот кастинг:

  • Manny – Danny Ramirez (Top Gun: Maverick)
  • Mel – Ariela Barer (Marvel’s Runaways)
  • Nora – Tati Gabrielle (Uncharted)
  • Owen – Spencer Lord (Riverdale)