Рецензии

Aliens: Dark Descent – Рецензија

Пред многу години, во далечната 1979 година познатиот режисер кој е виновник за едни од најдобрите евергрин филмови од минатиот век, и дополнително голем број класици на 21виот век “Ridley Scott“, не исплаши сите нас со филмот Alien! За многумина, првиот Alien е најдобриот филм што некогаш Ридли Скот го направил, и дополнително за многумина

Прочитај повеќе
Новости

Играч открил UFO во Gran Turismo 7

Играч на Gran Turismo 7 открил постоење на вонземјани во тркачката сцена. Ова е малку инзненадување, бидејќи Gran Turismo 7 е еден од најдеталните и најреалните тркачки симулатори некогаш направени. Gran Turismo 7 доби одлични критики за неговата тесна игра, живописна графика и импресивен напредок од неговиот претходник, но не остана имун на контроверзии. По

Прочитај повеќе