Со помош на мод може да го викнете “Let Me Solo Her” во Elden Ring

Let Me Solo Her можеби е најсилниот Legendary Spirit Ash во играта

Легендарниот играч на Elden Ring – Let Me Solo Her сега е вистински легендарен Spirit Ash благодарение на новиот мод! Модерот – Garden of Eyes постави видео кое го прикажува модот кој е заклучен со Patreon Го прави она што го пишува: додајте инкарнација на Let Me Solo Her, позната овде како Кукла на легендата, во вашата колекција на Spirit Ashes.

Let Me Solo Her стана локален херој меѓу играчите на Elden Ring бидејќи на грб носеше премногу играчи во борбата против Malenia, која нашироко се смета за најтешкиот Boss во Elden Ring. Нивните добри дела им донесоа излив на благодарност, како и бран на неверојатна уметност на навивачите, а сега тие се овековечени како дух кој може да им помогне на уште повеќе играчи.

Овој мод го опишува Let Me Solo Her како „воин чија вештина беше совпаѓање со самата гнилеста божица“ и го опремува со неговата иконична облека: лонец на главата, Rivers of Blood Кatana во едната рака и обична катана за борба. И тие катани мора да се надградат на високо ниво, бидејќи духовната верзија на Let Me Summon Her прави искрено незаконска штета. Тие прават кратка работа на неколку тешки босови во видеото, и имаат неколку импресивни рефлекси за NPC.

„Неговите славни зборови одекнуваа низ секоја ера: „Секогаш носам лонец на главата и не се оградувам за борбата со босот Malenia“, додава мод, цитирајќи ги коментарите на Let Me Solo Her во неодамнешното интервју за IGN. Во истото парче, Let Me Solo Her потврди дека, од 15 април, тој им помогнал на другите играчи да ја убијат Маленија приближно 400 пати, откако лично ѝ умрел околу 242 пати во неговата сопствена игра.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

Штотуку беше потврдено кој ќе го игра најголемиот дел од групата пријатели на Аби во The Last of Us за втората сезона која треба да ја видиме во 2025 година. Во моментов, снимањето за сезоната е започнато и најголемите улоги кои се снимаат моментално се со Педро Паскал и Бела Ремзи. Последни информации што знаеме за сниањето е дека се одвива во Канада. Денес, ликовите на Мани, Мел, Овен и Нора беа потврдени дека се избрани.

Ако сте ја играле The Last of Us Part II, ќе знаете точно кои се Нора, Мани, Овен и Мел. Тие играат прилично важни споредни улоги во играта од 2020 година, иако нивното место во втората сезона од серијата допрва треба да се преполни.

Еве го неодамна откриениот кастинг:

  • Manny – Danny Ramirez (Top Gun: Maverick)
  • Mel – Ariela Barer (Marvel’s Runaways)
  • Nora – Tati Gabrielle (Uncharted)
  • Owen – Spencer Lord (Riverdale)