Колумна Еспорт

Новиот Gameplay Update на Dota 2! Пуштен Tрадиционално Сред Турнир!

Мислите дека ве бива во Dota 2? Дека ја имате научено играта? Пребројте се, уште еднаш, бидејќи сè што сте знаеле до сега,

Прочитај повеќе
Новости Еспорт

ЛЕЛЕ ЛУЃЕ ШТО НАПРАВИВМЕ!! (по втор пат)

Што е подобро од една меѓународна титула? Две! Нашите момци повторно успеаа да издвојат победа на меѓународниот еспорт шампионат, IESF WEC 14. По

Прочитај повеќе
PC Игрици

Одбројување до Dragonflight: Шампионите од Azeroth пристигнаа

Броиме ситно до новото продолжение (експанзија) на World of Warcraft наречена Dragonflight. Поминати се само три години од настаните во Shadowlands и конечно

Прочитај повеќе
Игрици

World of Warcraft: Dragonflight – Eкспанзијата каде што Драганите летаат; IDK не играв Beta

Си беше еднаш еден остров каде што пред 10 000 години живееле еден куп Драгани, ама решиле да го затворат дуќанот додека не

Прочитај повеќе