Поп-култура Серии

Целосно се испланирани 5 сезони за The Lord of the Rings: The Rings of Power

Писателите на „The Lord of the Rings: The Rings of Power“ на „Прајм видео“ се на долг рок. Серијата сè уште не дебитирала, но веќе има припремено две целосни сезони од страна на Amazon. Сепак,J.D. Payne изјави за Empire Magazine дека нивните планови за шоуто одат многу подалеку од тоа. Пет сезони на „Rings of […]

Прочитај повеќе
Поп-култура Серии

Серијата Lord of The Rings на Amazon Prime не се обидува да е конкуренција на трилогијата на Peter Jackson

Трилогијата „Lord of the Rings“ на Peter Jackson ги постави стандардите за современото снимање на филмови, адаптирајќи го досега невозможното пренесување на книги во живо во инстант класици. Бидејќи Amazon Prime е подготвен да ги прикаже жителите на Middle-Earth уште еднаш со The Lord Of The Rings: The Rings of Power, се зголемува притисокот за […]

Прочитај повеќе
Поп-култура Серии

Излегоа првите реакции од Lord of the Rings: The Rings of Power

Иако првата епизода „The Lord of the Rings: The Rings of Power“ нема да биде премиерно прикажана на Amazon Prime Video до овој септември, Amazon Prime поканиле неколку фанови на Толкин да погледнат некои рани снимки од шоуто. Многумина го кажаа своето мислење за серијата и тоа што го виделе. Серијата „The Lord of the […]

Прочитај повеќе