Сите игри најавени на јануарскиот PlayStation State of Play

Сите гејмери се секогаш задоволни кога има настани каде што се прикажуваат и најавуваат нови видео игри! Посебно фанатиците на PlayStation се секогаш задоволни кога ќе го има нивниот омилен настан – State of Play.

Овој јануарски State of Play може да се пофали со 40мин. контент, но и преполн со 15 игри! Убавината е што видовме толку игри, но не беше нешто само помали или поголемо, туку имаше многу различни работи. Кога на ист настан ќе се стават игри како например нова Sonic игра, но на крај целосен Трејлер за приказната на Death Stranding 2, знаеш дека се работи за голем настан!

Дефинитивно работите кои што на овој State of Play оставија голем впечаток беа Project Eve (од денес официјално позната како Stellar Blade), Silent Hill 2, Rise of The Ronin, и нормално Death Stranding 2. Нормално не смеат да се заборават сите други како JUDAS и нова METRO VR!

Project Eve – Stellar Blade

Silent Hill 2

Rise of the Ronin

Death Stranding 2

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

Штотуку беше потврдено кој ќе го игра најголемиот дел од групата пријатели на Аби во The Last of Us за втората сезона која треба да ја видиме во 2025 година. Во моментов, снимањето за сезоната е започнато и најголемите улоги кои се снимаат моментално се со Педро Паскал и Бела Ремзи. Последни информации што знаеме за сниањето е дека се одвива во Канада. Денес, ликовите на Мани, Мел, Овен и Нора беа потврдени дека се избрани.

Ако сте ја играле The Last of Us Part II, ќе знаете точно кои се Нора, Мани, Овен и Мел. Тие играат прилично важни споредни улоги во играта од 2020 година, иако нивното место во втората сезона од серијата допрва треба да се преполни.

Еве го неодамна откриениот кастинг:

  • Manny – Danny Ramirez (Top Gun: Maverick)
  • Mel – Ariela Barer (Marvel’s Runaways)
  • Nora – Tati Gabrielle (Uncharted)
  • Owen – Spencer Lord (Riverdale)