Skate 4 ќе биде Live-Service, Free-To-Play игра

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Компанијата „Electronic Arts“ и развивачот „Full Circle“ денес открија дека Skate 4, кој правилно се нарекува Skate., ќе биде наслов кој ќе се емитува во живо и ќе биде бесплатен за играње. Во минатото, Full Circle го нагласуваше развојот на скејт. сè уште е во многу рана фаза, што значи дека најверојатно нема да биде официјално објавен подолго време. Меѓутоа, кога и да се лансира, сега знаеме дека нема да има потреба од трошоци за едноставно играње на играта.

Детално како дел од новата серија што Full Circle ја нарекува „The Board Room“, развојниот тим зад новиот наслов на Skate обезбеди ажурирани информации за тоа што фановите можат да очекуваат од играта. Ова е прв пат по откривањето на четвртата главна игра на Skate, тимот да обезбеди значителни детали за тоа што ќе има. Додека разговорот допре до многу различни аспекти на скејт., најзначајната најава се однесуваше на фактот дека играта ќе биде дел од модел на услуга во живо. Дополнително, ќе биде бесплатен за преземање и играње на сите платформи.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

PlayStation претстави нов трејлер пред објавувањето на God of War Ragnarök.

Овој трејлер, насловен Myths of Midgard, нуди кратко резиме на епот на God of War од 2018 година. Во него глуми Felicia Day, додека таа ја раскажува досегашната приказна за Кратос и Атреус. Во текот на прераскажувањето, кое изобилува со навистина прекрасни уметнички дела, има и мали „изненадувања“ од Мимир што го знае сето тоа.

Има и нов блог за PlayStation кој ја детализира приказната, иако се разбира сето тоа завршува пред да започне Рагнарок. God of War Ragnarök треба да излезе во среда, 9-ти ноември и за PlayStation 4 и PS5.

Пред ова издание, Sony ги детализираше различните изданија што играчите ќе можат да ги добијат. Ова го вклучува и Jotnar Edition, чија цена е 230 долари. За ова, ќе добиете многу фенси физички предмети и дигитален код за играта – но без диск. Како што, за жал, стана норма, сепак, веќе го искористуваат ентузијазмот на обожавателите за серијата God of War, со ограничено издание на верзии на God of War Ragnarök кои се појавуваат на сајтови како што е eBay за повеќе од двојно повисока цена од малопродажбата.