PlayStation

God of War: Ragnarok треба да излезе во ноември

Среде изобилството гласини во врска со датумот на издавање на God of War: Ragnarok и дали ќе излезе оваа година или ќе се одложи за 2023 година, новиот извештај вели дека има за цел објавување во ноември. Оваа вест доаѓа од Bloomberg кој известува дека три лица запознаени со развојот на Ragnarok велат дека PlayStation […]

Прочитај повеќе