Фанови прават прекрасни PS5 скинови и верзии инспирирани од God of War

Пар обожаватели дизајнираа сопствени скинови за PS5 за да го прослават God of War Ragnarök!

Anderson and Débora неколку уметници кои редовно даваат почит за нивните омилени видео игри, објавија слики од скиновите поставени на конзола претходно оваа недела на Инстаграм. Дизајните ќе се продаваат низ целиот свет преку нивниот излог наречен Gom.Gom.Figures.

Anderson and Débora создадоа две верзии, една за вертикално стоечки PS5 и една за хоризонтални лежечки PS5. Вертикалната верзија има рунови од двете страни на конзолата, кои потсетуваат на оклопот со рунови од God of War. Хоризонталната верзија има огромна реплика на Торовиот чекан Mjolnir!

Сликите за двата дизајни ги покажуваат сложените детали што се вклучени во прекрасните дизајни. Во продолжение погледнете ги фотографиите.

Gom.Gom.Figures наведува дека парчињата ќе се продаваат по цена од 1700 AED (околу 400 долари). Само 40 од секоја ќе бидат достапни ширум светот. Андерсон и Дебора не кажаа кога ќе се отворат нарачките за скиновите, но ќе можете да ја добиете God of War Ragnarok на 9 ноември.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

Sony ја најавија Horizon Forbidden West: Complete Edition за PlayStation 5 и прситигнува следниот месец на PS5, а за PC на почетокот на следната година. Ова издание на најновите авантури на Aloy ја вклучува основната игра и DLC Burning Shores, заедно со избор на додатоци.

На PlayStation 5, комплетното издание доаѓа на 6-ти октомври со цена од 60 долари. Комплетното издание потоа ќе биде достапно за играчите на PC преку Steam и Epic Game Store некаде на почетокот на 2024 година.

На PS5 изданието, Horizon Forbidden West: Complete Edition ќе го содржи следново:

  • Horizon Forbidden West for PS5
  • Burning Shores DLC for PS5
  • Digital soundtrack
  • Digital art book
  • Horizon Zero Dawn Vol. 1: The Sunhawk digital comic book (Available in English, German, Brazilian Portuguese and Japanese)
  • In-game items: Extras in Photo Mode (special pose and face paint)
  • In-game items unlocked via story progression: Carja Behemoth Elite outfit, Carja Behemoth Short Bow, Nora Thunder Elite outfit, Nora Thunder Sling, Apex Clawstrider Machine Strike piece, Resources pack

Што се однесува до иднината на серијалот, претходно оваа година Guerrilla потврди дека „ќе го продолжи Horizon уште долго време“. Ова ќе ја вклучи претстојната адаптација на Netflix, нејзиниот нов онлајн проект фокусиран на соработка и трета игра фокусирана на Aloy. Дополнително, се шпекулира дека студиото работи и на ремастер на Zero Dawn.