Серијата Batwoman на The CW е прекината после 3 сезони

Batwoman на CW е официјално прекината по три сезони. Веста беше објавена од креаторот на серијата – Caroline Dries на нејзиниот Twitter профил, која потврди дека шоуто „нема да добие S4“ и дека е „загрозена, но полна со благодарност“. Ова доаѓа по неколкунеделна дебата и шпекулации во врска со иднината на шоуто, кое ја заврши својата најголема сезона на почетокот на март оваа година, но не беше меѓу сериите кои првично се обновени од The CW за сезоната 2022-2023.

“I think it’s her relationship with the city of Gotham at this point. The end of season 2, it seemed like Ryan had everything she wanted, and that’s why it was so great I think for her to then be rushed with this idea of, well, there is this other family, if you want it, and her realizing, “I want both,” and it being really hard. Yeah, and now [it’s about], how does her family of Gotham City see her and view her opening up her world a little bit to the city that she represents and is supposed to save every day?”

Мината изјава од Daries која може да ја прочитате ТУКА

“Once she has all of those things, it’s sort of like the challenge now for the writing staff and for me is, how do we pull the rug out from underneath all of that without destroying everything that everyone’s excited about? Meaning, what the fans are excited about. And that’s a huge challenge. It almost, in a way, feels like starting over. But what it really means for us is, I think, dropping a gigantic external conflict bomb onto season 4 to shake it up.”

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

IKEA штотуку го претстави BRÄNNBOLL, целосно нова колекција на мебел наменета за гејмерите. Ова е разновиден опсег кој вклучува дваесет нови видови на мебел, од кои сите се дизајнирани да ги поддржуваат гејмерите на различни начини. Претежно е центрирано околу столици, но има и решенија за складирање, корпи, маси и странични маси кои влегуваат во колекцијата.

Гејмингот стана мејнстрим за сите

Во блог пост објавен на веб-страницата на IKEA, беше наведена основната желба за палетата BRÄNNBOLL:

With BRÄNNBOLL, we are embracing the idea that gaming is for everyone and belongs everywhere in the home. It’s about making it simple for people to create spaces that adapt to gaming, living, and everything in between. We hope this collection will encourage friends and families to engage together, bringing joy and connection through shared gaming experiences.

Во колекцијата BRÄNNBOLL има неколку врвни предмети, вклучително и тепихче, но и подлога за маус, но поголемиот дел од комплетот е составен од предмети за мебел. Со оглед на тоа што е дизајниран да се издвојува од елементите на „традиционалниот дизајн на игри“ што ги знаеме толку добро, BRÄNNBOLL, на почетокот, не е најочигледниот опсег за гејмерите. Се вели дека може да се пофали со „разигран, уникатен изглед“ кој може – понекогаш – „физички да го ангажира играчот“.