John Cena доаѓа во Fortnite

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Боречката ѕвезда John Cena се приклучува на списокот на карактери кои доаѓаат во Fortnite! Зошто доаѓа во Fornite?! Пошто си може!

Огромно популарниот борач кој стана филмска ѕвезда ќе се придружи на батлројалот на Epic Games како дел од промоцијата на WWE која исто така ги опфаќа Rocket League и Fall Guys на издавачот. Денешното соопштение доаѓа само неколку дена откако поранешниот шеф на WWE, Vince McMahon, го објави своето повлекување од компанијата, поради повеќекратните тврдења за сексуално недолично однесување.

Cena ќе пристигне во продавницата за артикли на Fortnite од 02:00AM во петок, 29-ти јули, со разни додатоци, вклучително и неговиот заштитен знак U Can’t C Me taunt as emote. Во Fall Guys, стилизираните верзии на ѕвездите на WWE, The Undertaker, Xavier Woods и Asuka се придружуваат на продавницата оваа недела, додека налепниците тематски околу Cena и Roman Reigns ќе паднат во Rocket League.

Интересно е да се види дека Epic ја лансира оваа промоција на сите три свои големи игри со услуги во живо одеднаш и резервира уште една голема ѕвезда за својата кутија за играчКИ Fortnite.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

1 Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Има околу 221 милион претплатници на Netflix, но само 1,7 милиони всушност се заинтересирани со игрите на услугата за претплата на дневна основа. Да се стави тоа во перспектива, тоа е помалку од еден процент од корисниците.

Според Apptopia (преку CNBC), понудите за игри на Netflix биле преземени само 23,3 милиони пати од навлегувањето на компанијата на овој пазар. Ова може да биде затоа што самите игри не доаѓаат како дел од самата главна апликација Netflix. Наместо тоа, додека игрите се достапни само за претплатниците, сите тие треба да се преземат одделно од продавницата за апликации.

Претходно оваа година беше објавено дека Netflix изгубиле речиси милион претплатници во период од три месеци. Компанијата сè уште бара да ја зголеми својата понуда за игри, а можеби и да донесе уште некои претплатници, со двојно зголемување на сегашната понуда на игри на 50 наслови до крајот на оваа година. Дел од нејзината стратегија да го направи ова вклучува стекнување на нови студија, како што се Next Games (инвеститорот зад мобилниот RPG Stranger Things: Puzzle Tales) и развивачот на Oxenfree Night School.

На друго место во вестите, компанијата објавува ТВ адаптации засновани на бројни франшизи за видео игри. Тука спаѓаат слабо прифатените серии на Resident Evil и претстојното издание на Cyberpunk: Edgerunners.