Новости

John Cena доаѓа во Fortnite

Боречката ѕвезда John Cena се приклучува на списокот на карактери кои доаѓаат во Fortnite! Зошто доаѓа во Fornite?! Пошто си може! Огромно популарниот борач кој стана филмска ѕвезда ќе се придружи на батлројалот на Epic Games како дел од промоцијата на WWE која исто така ги опфаќа Rocket League и Fall Guys на издавачот. Денешното […]

Прочитај повеќе
Новости

Rocket League ја прикажаа новата кола која доаѓа наскоро

Нови Lambos доаѓаат во Rocket League Следната недела, љубителите на Rocket League ќе можат да добијат големо ново дополнување на играта кога ќе биде објавен Lamborghini Countach LPI 800-4! Вистинската верзија на автомобилот најверојатно ќе биде надвор од ценовниот опсег за повеќето луѓе, но новиот Lambo би требало да биде многу попристапен во Rocket League. […]

Прочитај повеќе