Интервју со Јанко “Јади Бурек” Илковски

Со две раце, доколку можеме и повеќе, потпишување дека Јанко Илковски е една од главните причини за која што денес постои поимот Гејминг во Македонија! Без сите тие емисии кои што Јанко ги правеше на радио а после и на телевизија, луѓето многу потешко ќе дознаваа за игрите, ќе имаа игри за играње и многу повеќе! За сите овие работи зборевме со Јанко уште во далечната втора сезона на GG.MK Подкаст.

Веќе некое време правиме GG.MK верзија од Throwback Thursday и Flashback Friday каде што вадиме исеочоци од епизоди кои што сме ги имале со гости за тие што не следеле GG.MK Подкаст тогаш да видат како било порано и што се случувало.

МАРКЕТИНГ

About The Author

Се појавија нови протекувања на кои се прикажани видео снимки од некои возила кои доаѓаат до Helldivers 2. Претходно оваа недела се појави протекување во кое беа прикажани машини кои доаѓаат во играта, кои се чини дека се дел од содржина која треба да дојде наскоро. Новото видео, објавено од GameOverDeo на YouTube, покажува нови возила, оружје и механизми со поголеми детали.

Разбирливо е дека, заедницата го спореди ова возило со возилото Warthog од Halo, кое се контролира како еден играч го вози, а друг пука со горната пушка. Во меѓувреме, други снимки ги прикажуваат механизмите во акција. Во моментов не е јасно кога новото ажурирање ќе дојде на играта, но еден член од студиото во несогласувањето на играта изјави дека механизмите биле „добро да почкаат некое време“, што сугерира дека тие би можеле да дојдат порано отколку подоцна.