Интервју

Интервју со Јанко “Јади Бурек” Илковски

Со две раце, доколку можеме и повеќе, потпишување дека Јанко Илковски е една од главните причини за која што денес постои поимот Гејминг во Македонија! Без сите тие емисии кои што Јанко ги правеше на радио а после и на телевизија, луѓето многу потешко ќе дознаваа за игрите, ќе имаа игри за играње и многу

Прочитај повеќе