Интервју со Јанко “Јади Бурек” Илковски

Со две раце, доколку можеме и повеќе, потпишување дека Јанко Илковски е една од главните причини за која што денес постои поимот Гејминг во Македонија! Без сите тие емисии кои што Јанко ги правеше на радио а после и на телевизија, луѓето многу потешко ќе дознаваа за игрите, ќе имаа игри за играње и многу повеќе! За сите овие работи зборевме со Јанко уште во далечната втора сезона на GG.MK Подкаст.

Веќе некое време правиме GG.MK верзија од Throwback Thursday и Flashback Friday каде што вадиме исеочоци од епизоди кои што сме ги имале со гости за тие што не следеле GG.MK Подкаст тогаш да видат како било порано и што се случувало.

МАРКЕТИНГ

About The Author

Штотуку беше потврдено кој ќе го игра најголемиот дел од групата пријатели на Аби во The Last of Us за втората сезона која треба да ја видиме во 2025 година. Во моментов, снимањето за сезоната е започнато и најголемите улоги кои се снимаат моментално се со Педро Паскал и Бела Ремзи. Последни информации што знаеме за сниањето е дека се одвива во Канада. Денес, ликовите на Мани, Мел, Овен и Нора беа потврдени дека се избрани.

Ако сте ја играле The Last of Us Part II, ќе знаете точно кои се Нора, Мани, Овен и Мел. Тие играат прилично важни споредни улоги во играта од 2020 година, иако нивното место во втората сезона од серијата допрва треба да се преполни.

Еве го неодамна откриениот кастинг:

  • Manny – Danny Ramirez (Top Gun: Maverick)
  • Mel – Ariela Barer (Marvel’s Runaways)
  • Nora – Tati Gabrielle (Uncharted)
  • Owen – Spencer Lord (Riverdale)