Најавена е нова Justice League игра

Новата Justice League игра беше претставена како дел од денешниот настан OG Unwrapped организиран од издавачот Outright Games. Иако не се знае многу за новата игра, вклучувајќи го и нејзиното официјално име, првиот тизер е објавен, а потврдено е дека играта ја развива PHL Collective за PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S , Nintendo Switch и PC. Исто така, се очекува да излезе во текот на следната година.

Екстремно краток тизер кој ја открива играта дава поглед на мини (детските) верзии на Superman, Batman, The Flash, Cyborg, Wonder Woman, Green Lantern и Aquaman. А, судејќи по смешкањето во тизерот, изгледа дека Џокерот ќе биде дел од неволјата што ги очекува хероите и хероините од оваа игра. Како што може да се очекува од Outright Games, играта е опишана како семејна авантуристичка игра со суперхерои на DC.

Некои дополнителни детали откриени од Outright Games вклучуваат дека нема да има микротрансакции, ќе има Multiplayer и дека играта е првенствено наменета за оние под десет години. Не рипајте многу, за младите е ова, не е за сите.

МАРКЕТИНГ

Тагови:

Спорели на:

About The Author

Sony ја најавија Horizon Forbidden West: Complete Edition за PlayStation 5 и прситигнува следниот месец на PS5, а за PC на почетокот на следната година. Ова издание на најновите авантури на Aloy ја вклучува основната игра и DLC Burning Shores, заедно со избор на додатоци.

На PlayStation 5, комплетното издание доаѓа на 6-ти октомври со цена од 60 долари. Комплетното издание потоа ќе биде достапно за играчите на PC преку Steam и Epic Game Store некаде на почетокот на 2024 година.

На PS5 изданието, Horizon Forbidden West: Complete Edition ќе го содржи следново:

  • Horizon Forbidden West for PS5
  • Burning Shores DLC for PS5
  • Digital soundtrack
  • Digital art book
  • Horizon Zero Dawn Vol. 1: The Sunhawk digital comic book (Available in English, German, Brazilian Portuguese and Japanese)
  • In-game items: Extras in Photo Mode (special pose and face paint)
  • In-game items unlocked via story progression: Carja Behemoth Elite outfit, Carja Behemoth Short Bow, Nora Thunder Elite outfit, Nora Thunder Sling, Apex Clawstrider Machine Strike piece, Resources pack

Што се однесува до иднината на серијалот, претходно оваа година Guerrilla потврди дека „ќе го продолжи Horizon уште долго време“. Ова ќе ја вклучи претстојната адаптација на Netflix, нејзиниот нов онлајн проект фокусиран на соработка и трета игра фокусирана на Aloy. Дополнително, се шпекулира дека студиото работи и на ремастер на Zero Dawn.