Игрици

Протекоа слики од Live Service Елементите на Suicide Squad: Kill the Justice League и Фановите Не Се Задоволни

Протекоа нови слики од „Suicide Squad: Kill The Justice League“ и се чини дека потврдува дека тоа ќе биде Live Service игра, или барем ќе има елементи на игри како некои чудни услуги. Фановите не се ниту малку задоволни од тоа што го гледаат. Оваа слика, која можете да ја погледнете во твитот подолу, доаѓа

Прочитај повеќе
Поп-култура Игрици

Најавена е нова Justice League игра

Новата Justice League игра беше претставена како дел од денешниот настан OG Unwrapped организиран од издавачот Outright Games. Иако не се знае многу за новата игра, вклучувајќи го и нејзиното официјално име, првиот тизер е објавен, а потврдено е дека играта ја развива PHL Collective за PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series

Прочитај повеќе