Crazy Taxi и Jet Set Radio добиваат високобуџетни рибути

Извонредни бои, луди звужи и енергичните последни години на coin-op аркадите пред да станат Supernova и да направат место за црнилото на емо-мастилата од раните 2000-ти. Убавите и комични игри за возење и возење ролери на Sega, Crazy Taxi и Jet Set Radio беа симболи на ова невино време, а сега изгледа како да кружат наназад за нови излети!

Според извештајот на Bloomberg, новите записи во сериите Crazy Taxi и Jet Set Radio ќе го означат почетокот на проектот „Super Game“ на Sega, кој на крајот ќе вклучува околу четири игри, од кои едната знаеме дека ќе биде стрелачка во прво лице. . Играта Crazy Taxi е веќе во развој, а се очекува да излезе во следните две до три години. Но, пред да мислите дека овие рестартирања ќе бидат носталгични патувања до омекнатите од сонцето асфалтот на Y2K, вреди да се земе предвид дека Sega очигледно сака да ги монетизира своите игри „поагресивно“ и да понуди „содржини и услуги кои можат да создадат голема заедница . Тоа е некој сериозен јазик за сервисна игра таму, што не е нужно лоша работа, но го прави човекот малку претпазлив.

Изгледа дека двете игри се уште се далеку, па за да ги добиете тие милениумски удари, можете да ги играте и оригиналните Crazy Taxi и Jet Set Radio на Steam. Инди студиото Team Reptile, во меѓувреме, работи на Bomb Rush Cyberfunk, кој во секој случај изгледа како наследник на Џет сет радио.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

Штотуку беше потврдено кој ќе го игра најголемиот дел од групата пријатели на Аби во The Last of Us за втората сезона која треба да ја видиме во 2025 година. Во моментов, снимањето за сезоната е започнато и најголемите улоги кои се снимаат моментално се со Педро Паскал и Бела Ремзи. Последни информации што знаеме за сниањето е дека се одвива во Канада. Денес, ликовите на Мани, Мел, Овен и Нора беа потврдени дека се избрани.

Ако сте ја играле The Last of Us Part II, ќе знаете точно кои се Нора, Мани, Овен и Мел. Тие играат прилично важни споредни улоги во играта од 2020 година, иако нивното место во втората сезона од серијата допрва треба да се преполни.

Еве го неодамна откриениот кастинг:

  • Manny – Danny Ramirez (Top Gun: Maverick)
  • Mel – Ariela Barer (Marvel’s Runaways)
  • Nora – Tati Gabrielle (Uncharted)
  • Owen – Spencer Lord (Riverdale)