Troy Baker е следниот Indiana Jones во Игрите

Indiana Jones and The Great Circle официјално беше откриени од MachineGames за време на изложбата на Xbox Developer Direct.

Набргу потоа, беше потврдено дека познатиот актер Трој Бејкер ќе го дава гласот на насловниот лик! Ова беше одма приметено од страна на голем број гејмери бидејќи знаеа за кого се работи уште веднаш!

Во објавата на Entertainment Weekly која ја потврди веста, беше откриено дека Трој Бејкер, исто така, обезбедил изведби за снимање на движење за ликот – за што плодниот актер во никој случај не е непознат!

Од Joel накај Indiana Jones

Трој Бејкер е еден од најпопуларните и најпознати актери во оваа индустрија, кој се појави како главни ликови во наслови како The Last of Us, Shadow of Mordor, Saints Row IV, BioShock Infinite, Fort Solis, Far Cry 4 и безброј други продукции.

Неговата кариера трае триесет години, а сега тој ги позајмува своите вокални таленти на Indiana Jones во The Great Circle. Откриено денес, беше потврдено дека Indiana Jones and The Great Circle ќе бидат објавени подоцна во 2024 година, за што прецизно известувавме минатата недела.

Во трејлерот, беше откриена епска авантура со глобатизам, при што играчите ја преземаа контролата на Инди од перспектива на прво лице, решавајќи загатки и влегувајќи во интензивни борби против непријателите на земја… па и во воздух.

Indiana Jones and The Great Circle имаат солидна актерска екипа и изгледа автентично. Неизбежно ќе видиме многу повеќе во последователните откритија пред објавувањето на играта оваа година.

МАРКЕТИНГ

About The Author

Штотуку беше потврдено кој ќе го игра најголемиот дел од групата пријатели на Аби во The Last of Us за втората сезона која треба да ја видиме во 2025 година. Во моментов, снимањето за сезоната е започнато и најголемите улоги кои се снимаат моментално се со Педро Паскал и Бела Ремзи. Последни информации што знаеме за сниањето е дека се одвива во Канада. Денес, ликовите на Мани, Мел, Овен и Нора беа потврдени дека се избрани.

Ако сте ја играле The Last of Us Part II, ќе знаете точно кои се Нора, Мани, Овен и Мел. Тие играат прилично важни споредни улоги во играта од 2020 година, иако нивното место во втората сезона од серијата допрва треба да се преполни.

Еве го неодамна откриениот кастинг:

  • Manny – Danny Ramirez (Top Gun: Maverick)
  • Mel – Ariela Barer (Marvel’s Runaways)
  • Nora – Tati Gabrielle (Uncharted)
  • Owen – Spencer Lord (Riverdale)