Smite и Nickelodeon прават голем Crossover

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Smite додаде уште еден кросовер во својата експанзивна постава на соработки оваа недела со откривање на нови скинови од Nickelodeon кои наскоро ќе бидат додадени во играта. Овој кросовер настан треба да започне на 12-ти јули, а заедно со него ќе дојдат и пет нови козметички производи што го отсликуваат изгледот на anny Phantom, Invader Zim, Rocko, Powdered Toastman и XJ9 (од My Life as a Teenage Robot). Секој од скиновите ќе биде достапен за пет различни богови, но дури и ако на крајот не платите за оние што ќе ги поседуваат, можете да добиете некоја различен бесплатно со исполнување на предизвиците.

Скинот за Danny Phanton е за Janus, Rocko’s е за Danzburou, XJ9’s е за Freya, Powdered Toastman’s е за Gilgamesh, и Invader Zim’s е за Cupid. Трејлерот подолу покажува како изгледаат овие скинови во акција во Smite. Сè уште немаме цени за нив, но играчите можат да очекуваат од нив да го следат трендот на премиум цени воспоставен во минатите кросовери.

Како што споменавме претходно, Smite веќе има тони кросовери. Неодамна, воведе кросовер со метал групата Slipknot, кој беше еден од најнеочекуваните кросовери, дури и ако се земе предвид колку ги има во играта. Во минатото беа додадени и други својства на Nickelodeon, како што се Teenage Mutant Ninja Turtles и Avatar: The Last Airbender, како и ликовите од Legend of Korra, но креаторите на Smite истакнаа дека ова ќе биде прв пат играта да има корист од соработка воведување на повеќе ликови од различни емисии одеднаш.

“This is our first crossover that includes characters from multiple completely different shows, which presented an interesting challenge to the team. For example: how do you turn a feisty musket-toting Tanuki (Danzaburou) into a shirt-wearing, tv-watching Wallaby (Rocko)? By turning the musket into a remote control, of course! We wanted to design every character in a way that did their Nickelodeon origins justice.”

A.J. Walker – Design director at Titan Forge Games

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

PlayStation претстави нов трејлер пред објавувањето на God of War Ragnarök.

Овој трејлер, насловен Myths of Midgard, нуди кратко резиме на епот на God of War од 2018 година. Во него глуми Felicia Day, додека таа ја раскажува досегашната приказна за Кратос и Атреус. Во текот на прераскажувањето, кое изобилува со навистина прекрасни уметнички дела, има и мали „изненадувања“ од Мимир што го знае сето тоа.

Има и нов блог за PlayStation кој ја детализира приказната, иако се разбира сето тоа завршува пред да започне Рагнарок. God of War Ragnarök треба да излезе во среда, 9-ти ноември и за PlayStation 4 и PS5.

Пред ова издание, Sony ги детализираше различните изданија што играчите ќе можат да ги добијат. Ова го вклучува и Jotnar Edition, чија цена е 230 долари. За ова, ќе добиете многу фенси физички предмети и дигитален код за играта – но без диск. Како што, за жал, стана норма, сепак, веќе го искористуваат ентузијазмот на обожавателите за серијата God of War, со ограничено издание на верзии на God of War Ragnarök кои се појавуваат на сајтови како што е eBay за повеќе од двојно повисока цена од малопродажбата.