Нов трејлер за The Invincible – Раскажување на AtomPunk приказна

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Девелоперите од Starward Industries и паблишерите 11 Bit Studios споделија нов трејлер за The Invincible, каде што малку подлабоко ја гледаме оваа прекрасна Sci-Fi AtomPunk приказна и што треба да очекуваме од самата игра.

The Invincible

The Invincible е Sci-Fi трилер со FPS елементи сместена во ретро-идна временска рамка (AtomPunk). Будејќи се како вселенски научник на непријателска планета, се впуштате во мистериозна мисија да го пронајдете исчезнатиот екипаж од вашиот вселенски брод. Опстанокот е прашање на вашите правилни избори, земени додека ги откривате тајните на планетата, поголеми отколку што некој мислеше.

Вие сте научник на меѓуѕвездена научна експедиција, ненадејно фрлени во спасувачка мисија за живот или смрт. Слетувајќи на планетата Regis III, треба да ги пронајдете исчезнатите членови на екипажот користејќи напредна вселенска опрема, додека се потпирате на вашиот мозок и инстинкти за да преживеете на планетата која брзо се чини дека е непожелна.

Наскоро ќе откриете дека Regis III има застрашувачки тајни кои се откриваат додека ја склопувате судбината на вашата екипа. И додека навлегувате подлабоко во мистеријата, сфаќате дека можеби не сте сами и дека некои места на оваа планета се подобро да останат недопрени. Но, предоцна е да се вратиме назад.

Карактеристики

  • Retro-future Atompunk сетинг
  • Analogue yet very advanced technology allowing for drones and autonomous robots to support or spoil your mission
  • Аналогна, но многу напредна технологија која овозможува беспилотни летала и автономни роботи да ја поддржат или расипат вашата мисија
  • Прекрасна, најсовремена графика, напојувана од Unreal Engine
  • IИнтригантна приказна инспирирана од истоимената научно-фантастична класика на Станислав Лем

The Invincible беше одложена за 2023 година, но ќе излегува на PC (преку Steam, GOG и Epic Games Store), Xbox Series X|S и PlayStation 5.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

E3 2023 полека но сигурно умира и изгледа дека ќе си замине во историјата, бидејќи издавачот на видео игри Ubisoft денес потврди дека повеќе нема да присуствува на настанот. За прв пат од 2019 година, Е3 треба да се врати овој јуни во Лос Анџелес, Калифорнија. По повеќекратните откажувања како резултат на пандемијата COVID, E3 2023 изгледаше како прва конвенција што на крајот ќе ја обедини целата индустрија за игри. Наместо тоа, слично како и многу други издавачи, Ubisoft сега избра да седи настрана и да си седат дома.

Во изјавата дадена до VGC, Ubisoft потврди дека нема да се појават на E3 2023. Првично, Ubisoft се обврза да се појави на E3 ова лето се додека настанот се случува. И покрај фактот дека E3 сè уште се случува многу, сепак, Ubisoft на крајот се врати на својот збор и нема да одлучи да ги насочи своите претстојни игри ова лето на поинаков начин.

“E3 has fostered unforgettable moments across the industry throughout the years. While we initially intended to have an official E3 presence, we’ve made the subsequent decision to move in a different direction, and will be holding a Ubisoft Forward Live event on 12th June in Los Angeles. We look forward to sharing more details with our players very soon.”

Изјава од Ubisoft

Како што истакнаа од Ubisoft, сепак они ќе направат нешто овој јуни кога ќе ја одржат својата следна презентација на Ubisoft Forward. Во последниве години, Ubisoft почна да има повеќе свои преноси во живо за да објавуваат големи најави. И додека сè уште не е познато што ќе има јунскиот Ubisoft Forward, се чини веројатно дека во овој момент ќе се појават нови информации за Assassin’s Creed Mirage, Skull & Bones и Avatar: Frontiers of Pandora.