Новости

Resident Evil 4 Remake ќе добие VR верзија

Римејкот на Capcom за играта Resident Evil 4 ќе добие и VR верзија за PlayStation VR2. За време на денешниот PlayStation Showcase беше откриен трејлер за VR верзијата. Очигледно, бидејќи трејлерот не е во VR, тешко е да се добие добра идеја за тоа како играта ќе ги искористи предностите на слушалките PS VR2, но […]

Прочитај повеќе
Игрици

Resident Evil 4 Remake со Нов Трејлер и Многу Изненадувања

Sony прикажа нов трејлер за Resident Evil 4 Remake на најновиот State of Play и тоа е одлично. Сега, трејлерот е под следниот пасус и знам дека сакате да прескокнете веднаш и да го гледате, но сепак, дозволете ми да ви ги дадам брзите новости и изненадувања… Luis е присутен повеќе од играта сега – […]

Прочитај повеќе
Поп-култура

Netflix Geeked Week 2022: Ден 1

The Sandman, Resident Evil, One Piece и многу други работи беа прикажани на првиот дек од Netflix Geeked Week Netflix Geeked Week е многу ѕверски настан оваа недела! Услугата за стриминг ќе го исполнува секој ден оваа недела со нови најави, датуми на објавување и многу повеќе. Првиот ден заврши порано денес, главно фокусиран на […]

Прочитај повеќе
Поп-култура

Сите ТВ серијали базирани на игри кои што се најавени до сега

Ако во последно време обрнувате внимание на вестите, најверојатно сте забележале дека се подготвуваат многу ТВ-емисии за видео игри. Всушност, понекогаш може да се чувствуваме како да не можеме да одиме повеќе од една или две недели без друга приказна или известување за некоја видео игра што се прикажува на Netflix или Amazon Prime. И […]

Прочитај повеќе