Интервју со Џијан Емин

Џијан Емин е музички уметник, чие име се асоцира со високо квалитетни музички изведби и иновативни проекти. Познат како бивш член на групата “Архангел”, тој се истакна како диригент на Македонска филхармонија во различни проекти, вклучувајќи ги масовните концерти “Скопје за Боуви” и “Пинк Флојд” во Градскиот парк. Неговата посветеност кон музиката го водела да го попрати своето искуство во низа впечатливи настани како што се “Музика универзалис” во Охридскиот антички театар и концертот “Париз те сакам” по повод Денот на вљубените. Џијан Емин е иновативен и предан музички креатор кој ги впечатува своите слушатели со својата уникатна музичка перцепција и естетика.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

Golden Axe, класичната аркадна и конзолна игра од SEGA, добива своја ТВ серија на Comedy Central. Новото анимирано шоу ќе има 10 епизоди.

Актерската екипа за Golden Axe ги вклучува Метју Рис, Дени Пуди, Лијам Мекинтајр, Лиза Гилрој и Карл Тарт. Во шоуто ќе бидат Мајк Мекмахан од Solar Opposites и Џо Чендлер од American Dead извршен продуцент на серијата. Претседателот и извршен директор на SEGA Sammy, Харуки Сатоми, SEGA Corp COO и претседателот Шуџи Уцуми и Тору Накахара, исто така, ќе помогнат во извршниот продуцент на шоуто.

“In a hilarious and loving homage to Sega’s 1989 video game series, Golden Axe follows veteran warriors Ax Battler, Tyris Flare and Gilius Thunderhead as they once again battle to save Yuria from the evil giant Death Adder who just won’t seem to stay dead. Fortunately, this time they have the inexperienced and underprepared Hampton Squib on their side.

As far as the characters go, Rhys will voice Gilius Thunderhead, a battle dwarf with “poor hygiene and a chip on his shoulder.” Pudi voices Hampton Squib, “a naive, inexperienced first time adventurer who has dreamt of questing his entire life.

Gilroy plays Tyris Flare, a battle sorceress who is “deadly in a fight and even deadlier with her sharp wit.” McIntyre plays Ax Battler, a barbarian warrior who abides by a code of honor while also having a “sweet golden retriever demeanor.

Официјалната дескрипција на серијата