Поп-култура

Оркестар свират симфонии од A Plague Tale: Requiem

Focus Entertainment објави 40-минутно видео со симфонии од играта A Plague Tale: Requiem во изведба на филхармониски оркестар и хор за да ја прослави номинацијата за играта на Asobo Studio за пет категории во The Game Awards 2022. “We’re thrilled by this exciting chance, which confirms the overwhelmingly positive reception of the game. Part of

Прочитај повеќе