GG Special GG.TV

Ултимативната листа на популарни термини од игрите

Откријте ги дефинициите на некои од најпопуларните зборови, терминологии и фрази од игрите A Aggro – Се однесува на вниманието од непријателите во играта, често поврзано со растојанието на кое непријателот ќе го забележи карактерот на играчот и ќе се вклучи во борба ARPG – Акроним за ‘action role-playing game’, ARPG е поджанр на RPG

Прочитај повеќе
GG Special

Д саундс оф GG

Ikayaro presents Д САУД ОФ GG.MK

Прочитај повеќе
GG Special

Гранде Гивавеј на GG.MK – Official Video

Гранде гивавеј на ГГМКУчествуваат и тие што не се од СК Тастатури и мауси имаме на килоЌе дадеме и слушалки за тие што најмногу им треба и им е мило Гранде гивавеј на ГГМК (што)Гранде гивавеј на ГГМК (што) Сетек даде Џиниус, Хајпер Икс и РОГХаселт тука влета со 3 Кулер Мастер Про Ваучери од

Прочитај повеќе
GG Special

Купување од PlayStation Store во Македонија

Како да купите игри, PS+ или други додатоци преку вашата PlayStation конзола (или веб страна) на официјалниот PlayStation Store, а живеете во Македонија? Одговорот го имате тука. Брза и кратка процедура. За било какви прашања пишете во коментари 🙂 Директни (афилиејт) линкови до 50 фунти/долари и PS+ на UK и US регион имате тука: 🇬🇧

Прочитај повеќе
GG Special

Менување страници на PlayStation 5

Мала егзибивија од моја страна за да се смени скинот на конзолата. Убеден бев дека црна изгледа подобро и… проценете сами.

Прочитај повеќе
GG Special Хардвер

Unboxing на првиот PlayStation 5 пристигнат во Македонија (џамп-кат вержн)

Благодарност на @playstation и @playstationmacedonia за довербата и честа да го добијам PlayStation 5ката дури 20 дена пред официјалното излегување. Благодарам и на мојата фамилија што ме трпи да се однесувам недораснат ❤GG

Прочитај повеќе
GG Special

Дел од полноќното лансирање на Diablo 3 во НИКО Компјутери

Вечерта на 14ти према 15ти Мај 2012 година се случи првото официјално “лансирање” на игра во Македонија. Заедно со другите светски метрополи и Скопје го дочека Diablo 3.

Прочитај повеќе
GG Special

Надградба на 2GB StarCraft II Collectors edition 2.0 USB во 32GB 3.0 USB

Hi,as I say on the video, this is how I turned my very sweet 2GB StarCraft II Collectors edition USB 2.0 (the James Raynor dog tag) stick to a 32GB USB 3.0. The size is up to you, just see if it fits to the casing. Thanks for watching. Again… sorry for the language 😀

Прочитај повеќе
GG Special

Модификација на Thermaltake куќиште за да собере WATER2.0 Performer водено ладење

Модификација на Modding Thermaltake Armor A30 кукиште за да може да прими Thermaltake Water 2.0 водно ладење. МАК:Штотуку го завршив склопувањето на машината што ја чекав долго време, повеќе како експеримент отколку како апгрејд. Внатре хардверот не беше многу предизвик колку што беше кукиштето и ладењето. Configuration: / Конфигурација која ја ставам во кукиштето е

Прочитај повеќе