Игрици

The Erdtree од Elden Ring е повисоко од Алпите

The Erdtree во Elden Ring е нормално најзначајното обележје. Видливо од речиси секоја точка во Земјата помеѓу (барем, во надземниот свет), се издигнува над секоја област во играта, дури и над високите планински врвови на џиновите до далечниот север на мапата. Тој е, благо кажано, многу голем. Но, колку е големо „големото“, точно? Па, специјалистот […]

Прочитај повеќе
Игрици

Superman Unreal Engine 5 проект – Играјте како Man of Steel

Демо на Супермен игра изградена во Unreal Engine 5 му дозволува на Човекот од челик да се вивнува низ небото на Метрополис, а насловот сега е достапен за преземање за секого Играта за Супермен е создадена во Unreal Engine 5 од независен девелопер, а сега е достапна за јавноста. The Man of Steel на DC […]

Прочитај повеќе