Стрип Игрици

Познатиот Стрип Серијал “Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin” ќе биде Адаптиран во Игра

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin, прославениот графички роман од 2020 година кој прикажа многу потемна слика за желките, добива адаптација во видео игра. Веста за адаптацијата на видео играта на оваа приказна за TMNT беше споделена оваа недела преку Polygon кои разговараа со Paramount кој ги поседува правата на овие видови на TMNT

Прочитај повеќе
Поп-култура Стрип

Watch Dogs добива манга

Watch Dogs стана една од најпродаваните франшизи на Ubitsoft до денес, а сега, се чини дека серијата видео игри е подготвена да се разграни. На крајот на краиштата, се појави нов извештај во кој се вели дека Watch Dogs Tokyo е на хоризонтот. Но, овој пат, приказната ќе се одвива во манга, а не во

Прочитај повеќе