PlayStation

Во изработка е следната Horizon игра

Guerrilla Games работат на следната Horizon игра која ќе биде онлајн проект поставен во универзумот Horizon. Развивачите на PlayStation ја потврдија оваа игра со тоа што поставија оглас каде што бараат луѓе кои ќе работат на оваа игра на нивните социјални мрежи. Веста е споделена на посебни социјални мрежи на Guerrilla Games, каде што развивачот […]

Прочитај повеќе
PlayStation Поп-култура

Креаторот на The Umbrella Academy ќе биде одговорен за Netflix адаптацијата на Horizon Zero Dawn

Steve Blackman, креаторот на The Umbrella Academy на Нетфликс, ќе биде одговорен за адаптација на Horizon Zero Dawn во адаптацијата на играта на ТВ сериите на Нетфликс, објави Нетфликс оваа недела. Најавата дојде во форма на интервју помеѓу Нетфликс и Блекмен, каде што креаторот зборуваше за следната, воедно и последна сезона на The Umbrella Academy, […]

Прочитај повеќе
PlayStation Поп-култура

LEGO x PlayStation сет од Horizon Forbidden West

Пред неколку месеци уште пред да излезе самата игра LEGO и PlayStation официјално објавија дека играта Horizon Forbidden West ќе добие еден многу интересен колекционерски LEGO сет. Поконкретно, комплетот LEGO Horizon Forbidden West Tallneck од 1.222 парчиња го вклучува тоа што е во името, како и минифигура од Aloy и машина Watcher со заменливи очи. […]

Прочитај повеќе