Новости

miHoYo лансираа веб-страна која го одбројува претставувањето на нивната нова игра – Zenless Zone Zero

Креаторите на мегапопуларната игра Genshin Impact – miHoYo лансираа веб-страна каде што се прикажува одбројувањето на нивната нова игра која што ќе го носи името Zenless Zone Zero. Играта треба да биде прикажана и претставена на 13ти мај. На веб-страницата имаме CRТ телевизор што ги емитува следните „Ударни вести“: A sub-Hollow has suddenly appeared on […]

Прочитај повеќе
PlayStation

Genshin Impact наднимала приход од $3 милијарди

Кога за прв пат беше прикажана Genshin Impact, Nintendo фановите многу тешко ја прифатија играта. Штандовите на PlayStation од играта беа натрупани со гејмери кои што ја напаѓаа дека е многу инспирирана од Zelda: Breath of the Wild, до степен што PlayStation сакале да направат Zelda но за нивните конзоли. Многу од сликите може да […]

Прочитај повеќе
Новости

Најдобрите 8 Online Fantasy игри кои што вредат да се играат

Веќе некое време, фантастичните игри станаа омилен тип на онлајн игра за многу играчи. Кој може да одолее на адреналинското патување низ измислен свет полн со огромни ѕверови, легендарни мечеви кои ве прават уште посилни и помоќни магија. Но, со толку многу опции, лесно можеме да се изгубиме во светот на онлајн фантастични игри. Уште […]

Прочитај повеќе