Новости

World of Warcraft: Dragonflight пристигнува оваа година

Следната експанзија на World of Warcraft, Dragonflight, сега е достапна за преднарачки. Изненадување што повеќето играчи не го предвидеа доаѓањето, исто така е планирано да пристигне пред крајот на 2022 година. Четири различни изданија на Dragonflight се достапни за преднарачка: Standard издание од 50 долари, Heroic издание од 70 долари, Epic издание од 90 долари, […]

Прочитај повеќе
Новости

Следната World of Warcraft експанзија можеби ќе го носи името “Dragonflight”

Во контекст: франшизата Warcraft ќе стане поголема. Покрај трите ажурирања на содржината кои доаѓаат на Hearthstone оваа година и новата мобилна игра, World of Warcraft ќе добие и нова експанзија. Веќе знаеме дека издавачот планира да го претстави на 19 април, но името сè уште не е потврдено. Пред три недели, Activision Blizzard објави што […]

Прочитај повеќе