Новости

Twitch стримерот xQc случајно и направи Leak на Overwatch 2 на неговиот стрим

Популарниот Twitch стример xQc неодамна направи мал leak на мал дел од Overwatch 2 на неговиот стрим. Blizzard Entertainment неодамна

Прочитај повеќе
Nintendo

Mario Party Superstars го доби своето прво големо ажурирање, дознавеме што е поправено

Mario Party Superstars е игра на Nintendo Switch уште во октомври. Играта доби едно ажурирање за еден ден, но оттогаш

Прочитај повеќе
Поп-култура

Актерот од GTA 5 ја најави својата книга каде што го опишува неговиот живот и успехот со Rockstar Games

Актерот од „Grand Theft Auto V“, Шон Фонтено, најави нова книга која го прикажува неговиот живот. Фонтено ја доби својата

Прочитај повеќе
Поп-култура

Marjorie Liu и Sana Takeda се здужија повторно да креираат The Night Eaters хорор трилогија

Креативниот тим зад најпродаваниот New-York Time серијал, Monstress, повторно се обединува за нова хорор трилогија во Abrams Books. Добитничката на

Прочитај повеќе
Новости

Се одложи следниот голем Update од Marvel’s Avengers

Новото ажурирање на Marvel’s Avengers е одложено. Претстојното ажурирање беше објавено заедно со веста дека Ник Фјури ќе се приклучи

Прочитај повеќе
Новости

NFTs наскоро ќе дојдат на Instagram, изјави Mark Zuckerberg

NFTs се спорна тема на интернет, но големите технолошки компании ги прифаќаат (со исклучок). Не треба да не изненадува тоа

Прочитај повеќе
PlayStation

Returnal: Ascension – Првите 19 минути од новата бесплатна експанзија на играта

Returnal е игра каде што се пробува и се умира што побрзо за добивање на нови апгрејдови. Ексклузивата за Playstation

Прочитај повеќе
Поп-култура

Нови слики од снимањето на Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in The Multiverse of Madness е официјално следниот филм на Marvel Studios кој што ќе се појави низ

Прочитај повеќе
Новости

Voyage to the Sunken City е следната експанзија на Hearthstone која што има Naga тематика

Следната експанзија на Hearthstone ги носи играчите во градот Zin-Azshari, родниот град на страшната Naga и нивната корумпирана кралица Azshara.

Прочитај повеќе
Новости

Escape Academy е новиот Escape Puzzl-ер кој што наскоро доаѓа на сите актуелни платформи

Издавачите iam8bit и Skybound Games заедно ги споиле силите со развојниот тим на Coin Crew Games подготвуваат нова игра која

Прочитај повеќе