Игрици

Warner Bros. изјавија дека играта Wonder Woman нема да биде Live-Service

Warner Bros. Games ги негираше тврдењата дека нивниот претстоен наслов Wonder Woman би била Live-Service игра. Неодамнешниот оглас за работни места за претстојната игра на Warner Bros. и програмерите Monolith Productions на Wonder Woman бараше „Водечки софтверски инженер“, со искуство „софтверски производ или игра во живо“ наведено како „пријатно да се има“. Затоа, можеби не

Прочитај повеќе
Колумна

Играта Wonder Woman наводно ќе биде преполна со Live Service елементи

Неодамна беше нагласено дек Warner Bros. планираат да ги насочат речиси сите свои франшизи на некој начин кон моделот на Live Service, а најновите информации кои ни доаѓаат деновиве укажуваат дека овој голем издавач е на вистинскиот пат да го реализира планираното. Новопримените информации поврзани со Suicide Squad: Kill the Justice League јасно укажуваат на

Прочитај повеќе
Игрици

Протекоа првите дизајни за новата игра на Wonder Woman од Monolith Productions

На 9ти декември 2021 година, врвните девелопери од Monolith Productions и издавачите WB Games го споделија трејлерот за следната игра на која што работат, и сите беа изненадени кога го видоа карактерот на Wonder Woman. Оттогаш, не знаеме буквално ништо… Ништо не сме слушнале за играта, а камоли нешто да видиме. Но сепак тие работи

Прочитај повеќе
Поп-култура

Joshua Williamson збори за Death of the Justice League, Dark Army, Dark Crisis и останати работи што ќе се случуваат во DC Comics

DC е подготвен да го размрда Универзумот уште еднаш со Dark Crisis, но тие не чекаат до Dark Crisis #1 за да започнат работите. Почетокот на Dark Crisis навистина започнува во Justice League #75, што ќе ја донесе многу дискутираната смрт на Justice League. Светот ќе биде сосема поинаков и попредизвикувачки без некои од најголемите

Прочитај повеќе