Xbox

Starfield и Redfall се одложени за 2023 година

Bethesda ги одложи двете игри Starfield и Redfall за првата половина на 2023 година. Оваа вест доаѓа по пат на ажурирање објавено денес од официјалниот профил на Bethesda на Twitter кој објаснува дека двата тима зад Starfield и Redfall, кои се Bethesda Game Studios и Arkane Austin соодветно, им треба повеќе време за да се […]

Прочитај повеќе
Xbox

VASCO – Роботското Вселенско Магаре (Starfield)

Или „утилитарна тешка индустриска машина добро прилагодена на строгоста на патувањето во вселената“. Старфилд сè уште, очигледно, доаѓа подоцна оваа година! Брзините во машината за возбуда полека се вртат веќе со месеци, иако, за жал, со не многу повеќе од различни видеа со главни разговори (се отвора во нова картичка). Денес, сепак, доаѓа нешто поинтересно […]

Прочитај повеќе