Новости

Hideteka Miyazaki се Инспирирал од Escape from Tarkov за Креирање на Elden Ring

Се чини дека директорот на Elden Ring – Hideteka Miyazaki и јас споделуваме афинитети за ист вид игра: Extraction shooters. (Отсекогаш знаев дека има добар вкус Miyazaki 🙂 ). Во едно неодамнешно интервју, наградуваниот режисер рече дека не е љубител на никоја друга игра, туку на Escape From Tarkov, и уште поважно, дека таа и […]

Прочитај повеќе
Новости

Новото DLC за Stranger of Paradise – Trials of the Dragon King пристигнува во јули

Новото DLC за Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins – Trials of the Dragon King пристигнува на 20ти јули. Trials of the Dragon King ќе вклучуваат голем број дополнителни мисии, навидум фокусирани на Bahamut. Square Enix објави нов тизер трејлер и ја ажурираше својата веб-страница. Trials of the Dragon King е првиот DLC базиран на […]

Прочитај повеќе